Hevoset

Hevoskantamme koostuu suomalaisista puoliverisistä. Tällä hetkellä kaikki ovat koulupainotteisia, mutta katsotaan, jos tulevaisuudessa muitakin saataisiin talliin. Tallissa majailee myös pari holsteinia ja hannoveria ja tammojen varsat syntyvät myös Aweian kasvattajaliitteen alle, mutta ne eivät ole enää varsinaisia kasvatusrotujamme.

Jalostusoriit

Jalostusoriimme ovat käytössä niin omille, kuin ulkopuolisille tammoille. Kuitenkin vain rajoitetusti. Ne astuvat mieluiten suomalaisia puoliverisiä, mutta myös muut puoliveriset, sekä ratsuponijalostukseen hyväksytyt ponitammat käyvät. Sukua tulisi olla saman verran (pitkäsukuisilla ei niin tarkkaa) ja painotus sama. Tamman meriitit ovat myös suuri plussa. Lisätietoja ja astutuksia voi kysellä sähköpostitse.

tossuli.jpg
VIR MVA Ch Bad Touch Mims
Newcastle x Spider's Lullaby SIN
bounceli.jpg
Roll-Bounce!, KRJ II, YLA2
B'Burberry x Voulez-Vous 99

Baroque Works 54, YLA3 (ei jalostuskäytössä tällä hetkellä!)

Siitostammat

Kisauransa lopettaneet tammat pääsevät siitostammoiksi ja ottavat vastaan niin omia, kuin ulkopuolisiakin oreja. Sukua oriilla tulisi olla yhtä paljon ja painotus oltava sama. Meriitit ovat suurta plussaa.

Cesilié Calté x Sea Serpent KG 64 KRJ sijoitusta
Sea Serpent KG Roy Rogers x Sinner's Serenade PB VIR MVA Ch, KRJ I, YLA2

Varsat ja kilpailevat hevoset

Varsat saavat viettää aikaansa laitumella ja tottakai niitä myös koulutetaan. Jotkut varsoista käyvät myös näyttelyissä. Kisauransa hevoset aloittavat nelivuotiaina. V = varsa, K = kilpaileva

t. Chloetta LP V Snowflake's Delta x NK Chocolate Milk
t. Dollcloth Mosh V Anthonies VOE x Bye Autumn Scars
 

Muut rodut

hann-o. Crimson Shade PB
holst-o. Nontrivial O' Polo
holst-o. Psychotic SIN
hann-t. Dragonette
hann-t. Mortician PB
holst-t. Tropica Ariel