aweia

stallions / mares / breeding / competitions / information / mainpage

PKK:n alaiset näyttelyt

Tervetuloa osallistumaan Aweiassa järjestettäviin näyttelyihin 20. joulukuuta 2007. Osallistuthan pian, silllä viimeinen ilmoittautumispäivä on kolme päivää ennen varsinaista kilpailupäivää, eli 17. joulukuuta 2007. Kilpailuista vastaa tallin omistaja Milja M.. Yksi esittäjä saa tuoda yhteen luokkaan kaksi hevosta ja yksi hevonen voidaan ilmoittaa kahteen luokkaan. Jokaiseen luokkaan otetaan kymmenen osallistujaa. Luokkien tulokset tuomaroi PKK:n tuomarit ja tulokset tulevat osallistujien päälle.

   Kilpailujen luokat
00. BIS-kehä
01. Hevoset
02. Ponit
03. PKK-luokka
TULOKSET
TULOKSET
TULOKSET
TULOKSET
     Osallistuminen
» virtuaali@POISTAlasileija.net, otsikolla A/ PKK03
» lk (rv) esittäjä - <a href="http://">hevonen</a>
» En vastaa “mukana?„-kyselyihin.

Tulokset

   Luokka 00. BIS-kehä (tuomari puug)
BIS1. Kraving's Resford KTK-sert
BIS2. Shamaron ox KTK-sert

   Luokka 01. Hevoset (tuomari Annundwen)
Tuomarin kommentti: "Useampikin olisi sertin ansainnut. Keskimmäisistä sijoista oli taistelua. Eri tyyleillä piirrettyjä ihanuuksia. <3"

1. Tiffany - Shamaron ox EO-sert
2. puug - Vendetta SWA xx EO-sert
3. Tiffany - Zelda Ion EO-sert
4. Katiska - Lollipoppi HY
5. Milja - Simon Say OOPS HY
Käytetty sävy on aivan ihana.
6. Katiska - Himpulan Peppiina HY
7. Meeri N. - Diktus HY
8. MiMe - I Have Inspiration to Hide SS HY
9. Meeri N. - Stampato E. TY
10. puug - Lawrence Milliam TY
Kuva näyttää yksiväriseltä mustalta möykyltä.

   Luokka 02. Ponit (tuomari puug)

1. Tiffany - Kraving's Resford EO-sert
Ryhdikäs ja hyvänmallinen. Ehdottomasti sertinsä ansainnut.
2. Noora K. - AM's Fallen Caplin EO-sert
Kaunis onnistunut väritys, hyvin onnistuneet jouhet.
3. Remesup - Supreme EO-sert & EM
Loistavat leimat, todella hyvä paint-toteutukseksi, siitä siis EM.
4. ruuti - Gillan Av. Hjertelig HY 
Hyvänmallinen poniherra, lisää valoa ja varjoa kaipaisin. Ryhdikäs.
5. Winky - Aishlinn DL HY 
Lihavahko ja lyhytjalkainen, mutta muuten hyvä. Lisää valoja ja varjoja.
6. Winky - Yorktown HY 
Heikonoloinen takaosa etuosaan verrattuna. Kaunis pää, ylipaksu kaula. Hitusen lisää eloa väritykseen.
7. Sirja - Ronja Ryövärintytär HY
Pelkistetyn oloinen piirros, rohkeampaa varjojen ja valojen käyttöä olisin toivonut. Hyvärakenteinen.
8. Meeri N. - Prinsessa Josefine TY
Muodottoman oloinen pää, jouhet elottomat. Hyvänmallinen ja kaunis poni muuten.
9. Katiska - Menneisyys D TY
Pitkänmallinen runko, valoja ja varjoja saatu esille, vielä lihasten uurteet puuttuu :) 

   Luokka 03. PKK-luokka (tuomari puug)
1. Shiro - IS Badr Emira KP
Makoilukuva on todella hieno ja onnistunut. Pidän kovasti tästä piirrostyylistä joka sopii juuri mainiosti näihin PKK-luokkiin. pääkuva ei niin hieno kuin muut kuvat, turpa neliönmallinen, joka iskee silmään heti. Laukkakuva väritykseltään onnistunut, pehmeä värikynänkäyttö sopii mainiosti tussin kanssa. Jockey onnistunut myös todella hyvin.

2. Milja - Magnum Al-Wahed
Kaunis ja onnistunut pääkuva, jahka silmät todella pienet. Pää saatu todella ilmeikkääksi, mutta lisää ilmeikkyyttä ja kuivuutta päähän olisin kaivannut, sillä kyseessä kuitenkin arabi. Pääkuva kuitenkin onnistunut ja kaunis, muttei vastaa rakennekuvan päätä lainkaan (sävyero vahva, mutta pääkuvassa hevonen ilmeisesti nuorempi ja vasta kimoutumassa).

3. kaapou - Hawk Shout
Ei ehkä päästään aivan täysiverisen näköinen, mutta muutoin kyllä sporttisen oloinen. Kaunis väritystyyli, ehkä lisää yksityiskohtia, valoja ja varjoja vielä lisää. Silmät kauniit ja todella hyvin onnistuneet, samoin harja. Häntä vähän sutaistun oloinen ja kaviot lyhyet ja hassut. Muutoin en kyllä rakenteesta mitään huonoa sanottavaa löydä. Pääkuva on vähän hassun näköinen, pää näyttäisi kaartuvan vasemmalle ja pysyvän yhtä paksuna turvasta kuin silmienkin kohdalta. Korvat pääkuvassa paksut. Kauniin värinen hevonen kuitenkin.

4. Katiska - Perjantain Kolmastoista KP
Hieno yksityiskohtainen hyppykuva, jossa mittasuhteet todella onnistuneet. Ratsastajan silmän puuttuminen jää kylläkin harmittamaan, sillä kuvassa on niin paljon yksityiskohtia. Varjoja ja valoja löytyy hienosti, jopa puomeista. KP lähtee molempien kuvien ansiosta, kummassakin on selkeästi käytetty paljon aikaa katsomon/taustan piirtämiseen. Talvikuvassa hevonen on myös syötävän suloisen näköinen, vaikka turpa onkin vähän hassu.

5. Katiska - CE Phobos KM
KP lähtee söpöydestä. Kuva todella sarjakuvamainen, mutta silti hieno. Ponilla todella määrätietoinen katse ja edestä päin piirtäminen on onnistunut oikein hyvin. Kaunis maisema takana, josta tykkään todella. Mukavaa vaihtelua tällainen sarjakuvamaisempi piirros valokuvamaisten piirrosten joukossa.

6. Sirja - Sannin Sikuriina
Hyvänmallinen rotunsa edustaja, hyvin hoikassa kunnossa kuitenkin. Enemmän juoksijan mallinen kuin ratsun. Kaunis ja onnistunt väritys, etenkin pää on hieno. Takaosa kuitenkin heikon ja ponnettoman oloinen. Hienot siistit jalat. Harja hieno, etenkin otsatukka.

7. Sirja - Cornflower's Never-Ever
Hieno poniori, jolla kaunis otsatukka. Paksuhko runko, mutta hyväasentoiset ja siistit jalat. Häntä hutaistun näköinen. Kaunis väritys joka onnistunut melko hyvin, kuitenkin runkoon ja kaulaan olisin toivonut yhtä yksityiskohtaista värien käyttöä kuin jalkoihinkin.

8. kaapou - Falaad
Mielenkiintoinen väritys, jossa onnistuttu hyvin. Pää hieno ja yksityiskohtiakin näkee. Kaula hyvä, harja tosin melko eloton. Häntä hieno. Ohuet jalat ja koppuraisen näköiset kaviot. Runko hyvä. Vaaleanpunainen turpa äärettömän kaunis :)

9. Ada - Prossia ANK
Onnistunut laukkakuva, hännän olisi luullut liehuvan yhtä paljon kuin harjankin. Jouhet karkean näköiset verrattuna muutoin niin pehmeään kuvaan. takateisi luisin ja lihaksettoman oloinen. Lavan, jalkojen ja kaulan elävöittäminen onnistunut todella hyvin. Taustan piirtäminen olisi kyllä tuonut paljon lisää eloa kuvaan, nyt lopputulos on melko hieno, mutta fiilis kuitenkin kuvasta puuttuu.

10. ruuti - Gillan Av. Hjertelig
Mukavannäköinen kimo poni, jolla ainakin leimat kohdallaan. Pystyynnousukuva on hieno ja kaulan uurteet hyvin esillä. Vaikka kimo väri on vaikea piirtää, niin silti olisin jäänyt kaipaamaan yksityiskohtaisuutta värityksessä. Ponin pää on kaunis, samoin jouhet. Tosin rakennekuvassa häntä on palikan oloinen. Rakennekuvan vtj kavio todella hyvin onnistunut. Etukaviot pystyt. Yleisesti sanoen onnistunut piirros, mutta lisää elävyyttä mukaan kuvaan. Valojen ja varjojen rohkeampaa käyttöä siis.

kuvan © Christiane Slawik, thanks! / kaiken muun © Milja M. 2007, ellei toisin mainita