Kasvatus

aweia_kasvatus.jpg

Tavoitteenamme on kasvattaa luonteikkaita, rotumääritelmän mukaisia, terveitä ja menestyviä kouluratsastus- ja jalostushevosia. Pääkasvatusrotunamme on suomalainen puoliverinen. Pienimuotoisesti kasvatamme myös holsteininhevosia ja hannoverejä. Kasvattimme tunnistaa takaliitteestä of Aweia, tosin kolme ensimmäistä kasvattia omaavat liitteen Aweia's. Toisinaan emme käytä kasvattajaliitettä lainkaan.

Hevoset myymme mahdollisimman hyviin koteihin. Kilpaileminen ei kuitenkaan ole tärkein asia kodin etsimisessä, mutta ainakin parin vuoden (hevosen ikääntymisen mukaan) kilpaileminen olisi suotavaa. Mutta jos jostain syystä kasvatilla ei kilpailla, sen sivuilla olisi hyvä olla esimerkiksi päiväkirja, josta saan selville kasvatin sen hetkiset kuulumiset. Jos ei tätäkään tee, tulisi joka kuukausi lähettää minulle sähköpostilla viesti, jossa kerrotaan kasvatin kuulumisista. Emme kuitenkaan myy kasvattejamme ratsastuskouluihin tuntiratsuiksi.

Vaikka en vaadikaan kasvattien ostajilta miljoonaa kilpailua ja kaikkia mahdollisia laatuarvosteluja, on ilo nähdä kasvattinsa menestyvän. Toivonmukaan kaikki harkitsevat tarkkaan tarjousta tehdessään, onko sinulla todella aikaa ja kiinnostusta hevosta kohtaan, sillä valitettavan moni palauttaa hetken mielijohteesta ostetut hevosensa. Ethän myöskään lupaa sellaista, mitä et pysty toteuttamaan.

Jos olet kiinnostunut myynnissä olevasta kasvatistamme, lähetä ostotarjous sähköpostiini. Silloin tällöin myyn kasvattejani hevostalli.netin tai hevoset.comin virtuaalitallit-foorumeissa, joten niitäkin kannattaa selailla. Tarjousta tehdessäsi olisi hyvä mainita ainakin seuraavat asiat: sähköpostiosoitteesi, talli, jonne kasvatti menisi (http:// osoite), tulevaisuuden suunnitelmia ja näyttösi.

Kuva © Christiane Slawik

Myyntiehdot:
1. Kasvattajaksi merkitään Milja, Aweia
2. Sivut ilmoitetaan 2 viikon kuluessa sähköpostitse.
3. Nimeä, sukua, sukupuolta, rotua ja syntymäaikaa ei saa muuttaa.
4. Palautukset minulle, et saa itse myydä eteenpäin, ellei erikseen lupaa siihen.

FWB-kasvatit

s. 27.06.2009 o. Mathieu i. Synd Matthew e. Sea Serpent KG om. maukka.
s. 12.06.2009 o. Balconé of Aweia i. Roll-Bounce! e. Cesilié om. Johanna M.
s. 22.05.2009 o. Russian Roulette i. Rowche Rumble AIR e. Sea Serpent KG om. corbin

Muut kasvatit

s. 31.07.2009 holst-o. Feelix of Aweia i. Dr. Feelgood SIN e. Tropica Ariel om. Tiffany
s. 04.07.2009 holst-t. Roca of Aweia i. Rockin' Vodka BA e. Tropica Ariel om. Jadis
s. 21.06.2009 holst-o. Morfia i. Mafioso PB e. Tropica Ariel om. Narie

Katso myös kasvatit vuosilta 2007-2008.