Muistoissamme Charad's Scanscope - Ori menehtyi 3. elokuuta 2014 kunnioitettavassa iässä.

Charad's Scanscope

virtuaalihevonen, a SIM-game horse

virallinen nimi: Charad's Scanscope käyttö: kilparatsu
kutsumanimi: Coper koulutustaso: ko Helppo A, re 150cm
rotu, skp: suomalainen puoliverinen, ori rekisterinumero: VH06-031-5909
väri, säkäkorkeus: ruunikko, 163cm
syntynyt: 16.08.2009, ikä (VHKR) kasvattaja: Kya & Erkki, Raadelman hevostila
saavutukset: Kultasuunnistaja, ERL-II, ERJ-I, YLA2 omistaja: Milja (VRL-00692)

Kuvista suuret kiitokset Raadelman hevostilalle!

SRY:n Kultasuunnistaja-titteli myönnetty 10.05.2011 (73,5p)
Palkittu huhtikuun 2011 ERL-tilaisuudessa ERL-II-palkinnolla! (85,60%)
Kilpailumenestys 100%, Rakenne 80%, Luonne 55%, Sukutaulu 100%, Www-sivu 85%, Valmennusmerkinnät 56%
Palkittu kesäkuun 2011 Yleislaatuarvostelutilaisuudessa YLA2-palkinnolla! (127p.)
Rakenne 19p., Luonnekuvaus 39p., Sukulaiset 34p., Kilpailut 35p.
Palkittu lokakuun 2011 Esteratsastuslaatuarvostelutilaisuudessa ERJ-I-palkinnolla! (101,2p.)
Rakenne 11p., Kilpailumenestys 50p., Vanhemmat 25p., Jälkeläiset 5,2p., Lisäpisteet 10p.

PÄIVÄKIRJA / VALMENNUKSET

Otin riskin ja annoin Coperin itse kertoa itsestään, niinpä kuulkaamme siis Coperia:

Minä, Coper, tai hevoskavereille Cool-Coper tai pelkkä Cool, olen maailman coolein hevonen. Ryppyiset ja ikäloput tarhatoverini, jotka eivät osaa tai halua osata puhua coolisti, kutsuvat minua sellaisilla nimillä (Lellikki, Itsekäs yms.), joita itse en edes ymmärrä. Taitavat vain olla kateellisia. Olen oikea naistenmies ja tammat ovat kuin sulaa vahaa edessäni ja kukin huokailee vuoron perään ihastuksissaan. Muut oriit saavat jäädä ilman tammoja, sillä minä olen kaikkein paras miesvaihtoehto neitokaisille. Muut saavatkin palvoa maata jalkojeni alla ja totella jokaista antamaani käskyä. No, nykyään omistajani ei enää annan niin helpolla periksi kuin silloin, kun olin vielä pieni, suloinen karvakasa.

Vaikka olenkin muiden hevosten seurassa aikamoinen matsoilija, voin teille ihmisille paljastaa, että ollessani kahden omistajani kanssa rrrrakastan rapsuttelua ja muita hellyydänosoituksia. Useimmiten alahuuleni alkaa roikkua ja silmätkin painuvat kiinni. Hellyydenosoituksien loppuessa liian aikaisin osaan tehdä myös maailman suloisimman koiranpentuilmeen. Sitä ei voita edes koiranpentu! Tätä lempeää puolta ei sovi näyttää hevoskavereille, etteivät ne vain ala nauraa ja syrjäytä minua pois kuninkaan paikalta! Monet miespuoliset laumakaverit ovat yrittäneet monen monta kertaa syöstä minut vallasta ja aikamoisia tappeluitakin on sen vuoksi syntynyt. Minä olen kuitenkin voittanut aina ylivoimaisesti ja vastustajani on joutunut luovuttamaan mahtavien voimieni edessä häntä koipien välissä, kuin koira ikään.

Tarhailen mielelläni muiden hevosten kanssa, sillä silloin saan huomiota niin paljon kuin tahdon, olenhan pomo. Haastajat saavat pysytellä kaukana, jos tahtovat selvitä hengissä. Jostain syystä en ole koskaan päässyt tammojen kanssa samaan tarhaan. Mistäköhän tuo johtuu? Unelmieni täyttymys olisi joskus päästä johtamaan suurta tammalaumaa, jonka läheisyydessä ei olisi oriin oria. Muutama ruuna sen sijaan kelpaisi kyllä palvelijakseni. Tarhaan menen aina innolla ja en malttaisi odottaa, että minut päästettäisiin ensin edes irti. Lopulta päästyäni irti ampaisen täyteen laukkaan ja siinä sitten laukkailen ylväänä jonkin aikaa, kunnes kaikki varmasti huomaavat, että kuningas on palannut. Tarhaasta pois lähteminen ei ole kivaa muuta kuin kovalla sateella tai pakkasella. Muutoin hakija saa juosta jonkun aikaa perässäni ennen kuin antaudun. Ellei ole sitten tajunnut ottaa mukaansa suurinta herkkuani, omenoita. Niiden mehukas tuoksu saavat minut antautumaan oitis.

Taluttaessa olen valpas ja tarkkailen valtakuntaani. Tammoja nähdessäni innostun ja alan steppailemaan. Omistajani laittaakin yleensä riimunnarun turpani ympärille, sillä joskus voin yllättää ja lähteä tervehtimään tammaa. Joskus yllätin hänet niin totaalisesti, että hän jäi roikkumaan narusta kiinni ja raahautui perässäni. Onneksi ei kuitenkaan tapahtunut mitään. Pidän kyllä kovasti omistajastani, enkä halua hänelle mitään pahaa, vaikka yleensä juuri silloin neiti sattuu hakemaan minut töihin, kun vähiten sitä kaipaisin.

Hoitotilanteista nautin täysin siemauksin, sillä pidän huomion keskipisteenä olemisesta. Aiemminkin jo mainitsin, miten saattaa käydä, kun oikein kunnolla alan nauttimaan. Ihan joka puolelta saa minua harjata, mistään en pahastu. Kaviot nostan useimmiten kiltisti, mutta laiskalle päälle sattuessani omaistajani saa oikein olan takaa yrittää saada jalkaani ylös. Ja sitten kun saa, niin seuraava haaste on saada se pysymään ylhäällä. Kengittäjän vieraillessa olen tavallista itsepäisempi ja yritän kaikin tavoin estää sen, ettei kengittäjä pääsisi koskemaan kavioihini. Eihän se kenkien vaihtaminen ja vuolu ole pahasta, mutta en vain pidä siitä, että tuollaiset koskevat kuninkaallisiin kavioihini. Saisi herra kengittäjä laittaa samantien kultaiset kengät. Erityisen hauskaa on kuraisena päivänä kieriä maassa ja tulla sisään oiiiiikein kuraisena. Siinäpä on omistajalla hommaa, mutta minä sen kun nautin huomiosta. Pesukarsinassa en oikein viihdy, mutta ulkona on ihan kiva päästä pesulle, varsinkin todella kuumana kesäpäivänä. Joskus talvisin minut klipataan, mutta se ei minua haittaa. Varsinkin kun koneen ääni on mukavan rauhoittavan, yleensä minua alkaa kovasti väsyttämään.

Lempivärini ovat tummansininen ja ruskea, musta ja valkonenkin ovat mukavia neutraaleja värejä. Suostun käyttämään ainoastaan edellämainitun värisiä varusteita, sillä minulle muut väri tuottavat vain epäonnea. Pikkuisenakin minulla oli todella ruma vihreä riimu ja minä kun sitten hinkkasin päätäni aidantolppaan saadakseni sen pois, jolloin päähäni alkoi tulla pieniä hankaumia. Muistaakseni taisi tulla yksi pikkiriikkinen haavakin. Ei minulla suinkaan ole huono muisti, en vain halua muistella tuollaisia kamalia asioita. Toinen tapaus sattui vaaleansinisen loimen kanssa, kun sotkeuduin remmeihin. Niin, muun värisiä en suostu päälläni pitämään. Oikean väriset varusteet otan kuitenkin mielelläni vastaan. Kylmistä kuolaimista en tosin pidä, ne täytyy lämmittää huolella ennen kuin voin ne suuhuni päästää.

Eläinlääkärin tarkastukset eivät ole lempijuttujani. Matolääke on inhottavan makuista ja rokottaminenkin kirpaisee. Lääkkeillä minua ei kuitenkaan koskaan tarvitse rauhoittaa, sen verran cool-hevonen olen, että ei tuollaisista pikkujutuista pidä alkaa riehua. Riittää, kun minulle puhelee koko ajan rauhallisella äänellä. Muille hevosille olen toki antanut sellaisen käsityksen, etten mitään rauhoitteluja kaipaa.

Lempiruokaani ovat omenat, joista jo aiemmin mainitsinkin. Omistajani kuitenkin väittää, ettei omenat ole ruokaa, vaan herkkuja! Minusta ne kuitenkin menisivät oikein hyvin ruoasta. Olen aika kova syömään ja joskus tulee syötyä liikaa, niin että sitten turvottaa.. Minäpä en kuitenkaan voi sitä Activia-jogurttia syödä, joita ihmiset pistelevät poskeensa. Omenoiden lisäksi myös porkkanat ja leivät maistuvat. Itseasiassa kaikki maistuu, olen kaikkiruokainen. Jos ruoka myöhästyy, tulen äkäiseksi. Tällöin alan potkia hermostuneesti karsinan seinää. Jos omistaisin kädet, heiluttelisin peltimukia kaltereita pitkin, kuin vanki.

Kun omistajani haluaa ratsastaa minulla, jostain syystä tekee mieleni vain paahtaa täyttä vauhtia. Töiden tekemisestä en kuitenkaan oikein välitä (ellei kyseessä ole esteet). Hän kuitenkin yrittää rauhoitella minua kulkemaan hitaammin ja yleensä kyllästyn nopeasti taistelemiseen vauhdista. Uuden tuttavuuden kanssa pitää aina vähän testailla, joskus mennään etanan kanssa samaa vauhtia, joskus on kiva leikkiä formulaa. Myös pukkien tekeminen on hauskaa. Takasillekin joskus nousen, mutta en nyt kuitenkaan ihan pystysuoraan, lähinnä vain nostan hiukan etusia ilmaan. Joskus, myös omistajani ollessa selässä, intoudun tekemään kunnon pukkisarjoja.

Esteet ovat parasta, mitä tiedän, olivat ne sitten kentällä, maneesissa tai maastossa. Hyppelisin niiden yli vaikka joka päivä. Omistajani sanoo, ettei se käy, kun jalat menevät siinä huonoiksi. Pikkuesteet sujuvat helposti kuin lasten leikki, puomin ja jalkojeni väliin jää aina kiitettävä ilmavara. Niissä ei ole oikein mitään haastetta. Enemmän pidän suurista esteistä, sillä niillä saan näyttää todelliset lahjani. Omistajani mukaan minulla on hyvä hyppytekniikka ja samaa mieltä olen minäkin, kun katselen muita hevosia hyppäämässä. Minähän hyppään suorastaan täydellisesti! Esteillä kuuntelen ratsastajaani parhaiten ja haluan olla mieliksi, joten tottelen jokaista pienintäkin apua. Raippaa minulla ei esteillä koskaan tarvitse. Upeasti ylitetyn esteen jälkeen kunnon pukki on aina paikallaan!

Minua ei ole suunniteltu olemaan aina maassa, eli vääntämään tylsää kouluratsastusta. Koulussa olen laiskempi ja pikkuiset avut eivät tahdo riittää. Liikkeeni ja askellajini olisivat kyllä ihan mainioita kouluratsastukseen, mutta minä en kertakaikkisesti pidä koko lajista. Ja miksi ihmeessä minä siinä lajissa kilpailisin, kun eivät isä ja emänikään ole. Osaan perusjutut, mutta piaffet, passaget ynnä muut ekstra super hyper vaikeat liikkeet saavat pääni pyörälle, kun katselen kentällä harjoittelevia kouluratsuja.

Maastoilu on yhtä mukavaa kuin esteet, varsinkin jos pääsen maastoesteitä hyppimään. Olen luotettava maastoratsu, varsinkin jos seurassa on muita hevosia. Eihän silloin tohdi säikkyä lepattavaa paperipussia, vaikka ehkä yksin ollessani olisin sitä voinut säikähtää. En kuitenkaan myönnä olevani säikky. Laukkailu on myös varsin mukavaa, kun jostain syystä en kentällä saa kaahata tuhatta ja sataa. Kun minulla on paljon ylimääräistä energiaa lähdemme usein maastoon. Siellä saan sitten irrotella. Jos olemme joukolla maastossa, en suostu pitämään perää, vaan minut on päästettävä joukon johtajaksi.

Kilpailuissa on aina mukavaa. Kuljetusautoksi kelpaisi mainiosti pehmustettu malli, mutta valitettavasti sellaisia ei taida olla olemassa? Ainakaan omistajallani ei sellaista ole, mutta itse hän kuitenkin istuu pehmustetulla istuimella oudossa laatikossaan. Pehmusteita tai ei, matkustus on siitä huolimatta mukavaa, sillä pääsee tutustumaan uusiin paikkoihin ja mikä parasta: uusiin tammoihin. Kisamatkoilla röyhistelen rintaani, esittelen mahtipontisia liikkeitäni ja lihaksiani tuhansia kertoja enemmän, kuin kotitallilla. Uusiin tuttavuuksiin on aina tehtävä hyvä ensivaikutelma ja tottakai pitää näyttää parhaat puolensa. Oikeastaan en kävele ollenkaan, vaan tanssahtelen koko ajan.

Kilpailusuorituksen aikana kuitenkin keskityn satayksiprosenttisesti rataan, tammat saavat jäädä. Niiden takia oikeastaan pitää yrittää tehdä parhaansa ja niinhän minä aina teenkin. Mikä onkaan nolompaa, kuin hävitä kauniiden tammojen edessä koko kisa ja varsinkin hävitä niille. Kunniakierroksen aikana on myös oiva hetki esitellä kuinka komea olenkaan ja huudella muille miespuolisille hevosille, että kukas voittikaan. Tammat sen kuin huokailevat ihastuksissaan.

Kuten varmaan huomasitte, Coper vähän innostui ja kuvaili itseään lähes millintarkasti. Niinpä ajattelin näin loppuun kertoa oriista lyhyesti omin sanoin. Vaikka ori onkin oikea machomies, se osaa olla herkkä ja suloinen. Monesti on herra minua lohduttanut, kun on ollut vaikeaa. Coper on ehdottomasti lauman pomo ja huomion keskipiste. Käsiteltäessä se on varsin helppo oriksi, vaikka tammat saavatkin sen steppailemaan ja ääntelehtimään. Se ei ole agressiivinen muita kuin haastavia oreja kohtaan. Esteet sujuvat leikiten, onhan sen suku täynnä upeita estehevosia. Minulle Coper on suloinen nallekarhu, vaikka muille se esittääkin olevansa aivan jotain muuta.

Sukutaulu

kenenkäs poikia sitä ollaan

i. Don Sparrow W!
        Elitehengst, ERL-I, ERJ-I, YLA3
        hann, m, 165cm
        re: 160cm
ii. VIR MVA Ch Snipe Hunting PB
  KTK-III, ERJ-I, YLA1, HANN2
  hann, mrn, 162cm
iii. Street Guy PB, ERJ-I iiii. Grenier GER
iiie. Carnival of Lust, ERJ-I, YLA2
iie. Snaky Snape PB, ERJ-I, YLA2 iiei. Severus Snape GER, ERJ-III
iiee. Ravishment of Hades, ERJ-II, YLA2
ie. VIR MVA Ch Hubbabubba PEC
  ERJ-I, YLA1, HANN2, hann, rn, 160cm
iei. Brasslett DES, ERJ-I, YLA2, HANN2 ieii. Brentano GER, ERJ-III, YLA2, HANN2
ieie. Florida
iee. Terracotta SWA, YLA3 ieei. Don Corleone
ieee. Tigerland
e. VIR MVA Ch Sensemilia AIR
        KTK-II, ERJ-IV, YLA2
        fwb, rn, 162cm
        re: 120cm
ei. Human of Aspeck, YLA3
  fwb, m, 167cm
eii. VIR MVA Ch WW Forecco, KTK-II eiii. Legacy
eiie. Fortuna
eie. Estrada M, KTK-III eiei. Wim Fougere, kadonnut
eiee. Escarda, KTK-III
ee. KWB Anjelika, YLA2
  anglotrak, rt, 159cm
eei. VIR MVA Ch Millennium Star T, KTK-II eeii. Alté
eeie. Crazy Drachen
eee. Alaney Nin xx eeei. Ch Ansakaar Nin xx, KTK-III
eeee. Ambriona Nin xx

Briteissä syntynyt Don Sparrow W! muutti nelivuotiaana Raadelmaan. Tällöin ori oli jo kilpaillut menestyksekkäästi esteillä. Tällä hetkellä plakkarista löytyy 48 sijoitusta ja muutama voittokin tuohon joukkoon mahtuu. Sparrow on helppo käsiteltävä, kiltti ja ystävällinen. Ratsuna se on nöyrä ja miellyttämishaluinen. Kilpailemista ja matkustamista ori rakastaa. Coper on oriin ensimmäinen jälkeläinen.

Wincaren omistuksessa oleva Skurvashin kasvatti Snipe Hunting PB on sijoittunut esteratsastuksessa peräti 145 kertaa. Näyttelyissäkin se on pärjännyt, sillä oriilla on sertit kasassa muotovalio-arvonimeä varten. Luonteeltaan ori on hankala, vaikkakin ajanmyötä se on alkanut luottamaan omistajaansa ja näinollen ainakin hänen käsittelyssään siedettävämpi. Ori on palkittu hannoverien laatuarvostelussa toisella palkinnolla. Jälkeläisiä sillä on viisi, joista vain yksi on tamma ja loput ovat komeita oripoikia. Skurvashilainen Street Guy PB on palkittu esteratsastuksen laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla, eikä syyttä. Onhan ori kilpaillu menestyksekkäästi aina 160cm esteillä asti sijoittuen 65 kertaa. Jälkeläisiä sillä on vain kolme. Ori on valloittava ja hauska persoona. Ratsuna ori ei ole aivan energisestä päästä, muttei ole laiskakaan. Myös kipakkaluonteinen Snaky Snape PB on taattua Skurvash-laatua. Myös tämä vanha rouva on palkittu ERJ I-palkinnolla ja lisäksi yleislaatuarvostelussa toisella palkinnolla. Esteiltä sijoituksia on kertynyt 85 ja myös 160 senttisiä esteitä on tullut hypättyä. Toisin kuin tähän mennessä mainituilla oreilla, tällä tammalla suurin osa jälkeläisistä on tammoja. Tosin jälkeläisiä on yhteensä vain neljä.

Snipe Hunting PB:n tavoin Hubbabubba PEC astustelee Briteissä Wincaressa. Toisin kuin sulhasensa, tämä tamma on oikea enkeli. Myös tällä on hurja määrä sijoituksia esteiltä, peräti 141. Näyttelyissäkin on kierretty ja tammalla on sertit muotovalio-arvonimeen. Myös HANN2-palkinto on plakkarissa. Jälkeläisiä tammalla on neljä, kaikki oreja. Kolme niistä ovat Snipe Huntingin kanssa ja yksi ulkopuolisen oriin kanssa. Temperamenttinen herra Brasslett DES on sekin saavuttanut jos jonkinmoista palkintoa. ERJ:n laatuarvostelusta ori on napannyt ensimmäisen palkinnon ja yleislaatuarvostelusta, sekä hannoverien laatuarvostelusta toiset palkinnot. Jälkeläisiä oriilla on neljä kappaletta, joista ensimmäinen on ori ja loput kolme tammoja. Terracotta SWA on kilpaillut niin rata-, kuin maastoesteilläkin. Muutama sijoitus löytyy myös kenttäratsastuksesta. Eniten sijoituksia löytyy kuitenkin rataesteiltä, joita on 45. Yleislaatuarvostelussa tämä ystävällinen tamma on palkittu kolmannella palkinnolla. Jälkeläisiä tammalla on vain kaksi, molemmat tammoja. Ensimmäisen isänä on oma orini Cemetery PB ja toinen varsoista on tietenkin Coperin isän emä.

Kaunis Sensimilia AIR on lempeä ja rauhallinen. Tamma on menestynyt hyvin esteratsastuksessa ja se onkin ilmoitettu esteratsastusjaoksen laatuarvosteluun. Sen kanssa on käyty myös muutamaan otteeseen näyttelyissä ja sillä onkin sertit kasassa muotovaliota varten. Coper on Sessan toinen varsa, aiemmin se on varsonut kauniin ruunikon tamman.

Human of Aspeck asustelee Airleassa. Ori on kilpaillut esteratsastuksessa aina 150cm esteillä asti. Tämä musta herra on näyttävä ja charmikas. Ori on palkittu yleislaatuarvostelussa toisella palkinnolla. Jälkeläisiä sillä on viisi kipaletta, kolme tammaa ja kaksi oria. Muotovalio WW Forecco onkin menestynyt hyvin näyttelyistä, kuten arvonimestä voi päätellä. Lisäksi se on kantakirjattu toisella palkinnolla. Kilpaillut ori on niin esteillä, koulussa kuin kenttäratsastuksessakin. Ihan hyvin herra on menestynytkin. Jälkeläisiä sillä on peräti neljätoista. Estrada M lopetettiin tamman ollessa 22-vuotias. Tämä kiltti ja mukava tamma varsoi kolme kaunista tammaa ja kaksi oria. Se kilpaili esteillä, koulussa ja westernissä. Lisäksi se kantakirjattiin kolmannella palkinnolla.

Myös KWB Anjelika asuu Airlessa ja on kilpaillut menestyksekkäästi esteillä. Yleislaatuarvostelussa tamma on palkittu toisella palkinnolla. Jälkeläisiä sillä on viisi, joista vain yksi on ori. Luonteeltaan tamma on kiltti, vaikkakin saattaa testailla uusia tuttavuuksia. Komea Millennium Star T on komea esteillä ja pari kertaa koulussakin kilpaillut ori. Myös näyttelyissä ori on menestynyt, siitä kertovat muotovalio-arvonimi ja kantakirjaus II-palkinnolle. Mainittakoon vielä, että oriin isä on maineikas trakehnerori Alté. Jälkeläisiä Miksulla on peräti seitsemäntoista. Täysiveriverta Coperin sukuun tuo Alaney Nin xx, joka on kilpaillut niin rata-, kuin maastoesteillä, sekä koulu- ja kenttäratsastuksessa. Näyttelyissäkin tamman kanssa on käyty, mutta serteille ei ole tamma päässyt.

Jälkeläiset

pojasta polvi paranee

Coper on jalostuskäytössä rajoitetusti! Ota yhteyttä sähköpostitse.

	1.	fwb-o. Crash Boom Bang WAS, emä Lucky U fer
	2.	fwb-t. Elara Fawk, emä Elektra Vegas
	3.	fwb-t. Scarlet v. Brilliant, emä Chaotic Bauty PB
	4.	fwb-t. Kiryana Solo, emä Xactly In Time

Kilpailutulokset

ei se ihan turha jätkä olekaan

Rataesteratsastus (62 sijoitusta, joista 10 voittoja)
18.04.2011 - ERJ - Dark Side Trakehners - 140cm - 3/30
17.04.2011 - ERJ - Dark Side Trakehners - 150cm - 5/30
14.04.2011 - ERJ - Västerby - 150cm - 6/50
10.04.2011 - ERJ - Dark Side Trakehners - 150cm - 2/30
09.04.2011 - ERJ - Dark Side Trakehners - 150cm - 1/30
07.04.2011 - ERJ - Dark Side Trakehners - 150cm - 5/30
15.04.2011 - ERJ - Wincare - 150cm - 2/30
15.03.2010 - ERJ - Windsor - 150cm - 3/30
10.03.2011 - ERJ - Ratsuponiyhdistys - 140cm - 6/40
09.03.2010 - ERJ - Bohelia - 130cm - 6/40
05.03.2010 - ERJ - Crawford - 140cm - 3/28
05.03.2010 - ERJ - Crawford - 130cm - 3/23
04.03.2011 - ERJ - Charmyard Stud - 130cm - 5/50
03.03.2011 - ERJ - Charmyard Stud - 140cm - 5/50
03.03.2011 - ERJ - Cheval Delamer - 140cm - 6/38
03.03.2011 - ERJ - Crowahills Castle - 130cm - 7/60
03.03.2011 - ERJ - Bellamy - 140cm - 7/50
02.03.2011 - ERJ - Bellamy - 130cm - 1/50
02.03.2011 - ERJ - Charmyard Stud - 140cm - 2/50
01.03.2011 - ERJ - Bellamy - 140cm - 7/50
28.02.2011 - ERJ - Windsor - 130cm - 5/40
24.02.2011 - ERJ - Mêl Seren - 140cm - 6/50
24.12.2010 - ERJ - Elisenda - 120cm - 3/68
28.11.2010 - ERJ - Lime - 120cm - 7/50
28.11.2010 - ERJ - Lime - 110cm - 1/50
27.11.2010 - ERJ - Bailee Showjumpers - 110cm - 3/27
23.11.2010 - ERJ - Wasbaar Showjumpers - 110cm - 1/50
20.11.2010 - ERJ - Knoxdale - 90cm - 3/55
28.11.2010 - ERJ - Kõrge Hobused - 110cm - 5/30
27.11.2010 - ERJ - Windsor - 110cm - 5/40
27.02.2011 - ERJ - Solo - 140cm - 2/50
26.02.2011 - ERJ - Solo - 130cm - 4/50
25.02.2011 - ERJ - Solo - 140cm - 1/36
24.02.2011 - ERJ - Acapella - 140cm - 2/59
24.11.2010 - ERJ - Dark Side Trakehners - 120cm - 5/30
24.11.2010 - ERJ - Dark Side Trakehners - 110cm - 3/30
12.11.2010 - ERJ - Leningrad Stables - 110cm - 5/70
09.11.2010 - ERJ - Idaho - 100cm - 3/40
07.11.2010 - ERJ - Idaho - 110-120cm - 1/40
29.10.2010 - ERJ - Varpumäen hevostila - 100cm - 3/50
24.10.2010 - ERJ - Kõrge Hobused - 110cm - 1/30
22.10.2010 - ERJ - Cecam Shetland Pony Stud - 90-100cm - 4/50
21.10.2010 - ERJ - Cecam Shetland Pony Stud - 90-100cm - 5/50
18.10.2010 - ERJ - Heijastus - 100cm - 1/50
18.10.2010 - ERJ - Runojoki - 100cm - 5/40
17.10.2010 - ERJ - Bairdon - 100cm - 6/40
16.10.2010 - ERJ - Mitar Warmbloods - 100cm - 5/50
09.10.2010 - ERJ - Aavetytön yksityiset - 100cm - 5/40
04.10.2010 - ERJ - Rough Stallions - 100cm - 2/60
02.10.2010 - ERJ - Aavetytön yksityiset - 100cm - 6/40
26.09.2010 - ERJ - Murder Inc. - 110cm - 4/51
24.09.2010 - ERJ - Dainty - 90cm - 4/60
24.09.2010 - ERJ - Murder Inc. - 110cm - 1/46
24.09.2010 - ERJ - Murder Inc. - 100cm - 7/53
23.09.2010 - ERJ - Acapella - 100cm - 3/40
23.09.2010 - ERJ - Murder Inc. - 100cm - 7/53
23.09.2010 - ERJ - Mörkövaara - 90cm - 1/40
22.09.2010 - ERJ - Mörkövaara - 100cm - 2/40
17.09.2010 - ERJ - KK Huoleton - 80cm - 6/60
17.09.2010 - ERJ - Haavelaakso - 90cm - 7/50
16.09.2010 - ERJ - Ikirouta - 80cm - 5/30
15.09.2010 - ERJ - Vivaldio - 90cm - 3/50
Suunnistusratsastus (63 kilpailua, joista 21 sijoituksia)
31.03.2011 - SRY - Windsor Virtual Village - Helppo taitoluokka (rastien metsästys) - 6/6
16.02.2011 - SRY - Imp Ponies - Keskitason nopeusluokka - 11/31
15.02.2011 - SRY - Imp Ponies - Keskitason nopeusluokka - 19/31
14.02.2011 - SRY - Imp Ponies - Keskitason nopeusluokka - 23/31
13.02.2011 - SRY - Imp Ponies - Keskitason nopeusluokka - 3/31
12.02.2011 - SRY - Imp Ponies - Keskitason nopeusluokka - 28/31
11.02.2011 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 4/36
11.02.2011 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka - 4/28
10.02.2011 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 34/36
10.02.2011 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka - 5/28
09.02.2011 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 19/36
09.02.2011 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka - 4/28
08.02.2011 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 24/36
08.02.2011 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka - 1/28
07.02.2011 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 2/36
07.02.2011 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka - 22/28
03.02.2011 - SRY - Fccan Horses - Keskitason nopeusluokka - 12/17
03.02.2011 - SRY - Fccan Horses - Helppo taitoluokka - 2/29
14.01.2011 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka (suurkilpailu) - 16/21
14.01.2011 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka (suurkilpailu) - 13/22
09.01.2011 - SRY - B Ponies - Keskitason nopeusluokka - 11/16
10.12.2010 - SRY - Gremja - Helppo taitoluokka - 5/9
30.11.2010 - SRY - Gremja - Keskitason nopeusluokka - 6/14
30.11.2010 - SRY - Gremja - Helppo taitoluokka - 7/19
28.11.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 2/8
28.11.2010 - SRY - Saint Jimmy - Helppo taitoluokka - 7/9
27.11.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 4/11
27.11.2010 - SRY - Saint Jimmy - Helppo taitoluokka - 7/9
01.11.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 1/10
01.11.2010 - SRY - Saint Jimmy - Helppo taitoluokka - 13/13
31.10.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 4/13
31.10.2010 - SRY - Saint Jimmy - Helppo taitoluokka - 4/15
29.10.2010 - SRY - Tähtimyrsky - Keskitason nopeusluokka - 4/10
29.10.2010 - SRY - Tähtimyrsky - Helppo taitoluokka - 7/11
30.09.2010 - SRY - SRY - Helppo nopeusluokka (yösuunnistus) - 5/7
30.09.2010 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 9/9
28.09.2010 - SRY - SRY - Helppo nopeusluokka (yösuunnistus) - 3/10
28.09.2010 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 3/10
19.09.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 7/9
19.09.2010 - SRY - Saint Jimmy - Helppo taitoluokka - 8/11
18.09.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 7/13
18.09.2010 - SRY - Saint Jimmy - Helppo taitoluokka - 1/13
17.09.2010 - SRY - Stall Katina - Keskitason nopeusluokka - 2/18
17.09.2010 - SRY - Stall Katina - Helppo taitoluokka - 8/16
01.09.2010 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka (suurkilpailu) - 9/10
01.09.2010 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka (suurkilpailu) - 1/8
31.08.2010 - SRY - Saint Jimmy - Keskitason nopeusluokka - 1/2
28.08.2010 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 5/16
28.08.2010 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka - 13/13
18.08.2010 - SRY - Valkama - Keskitason nopeusluokka - 2/6
18.08.2010 - SRY - Valkama - Helppo taitoluokka - 9/10
30.07.2010 - SRY - Imp Ponies - Helppo taitoluokka (yösuunnistus) - 8/11
30.07.2010 - SRY - Imp Ponies - Keskitason nopeusluokka - 16/16
14.06.2010 - SRY - Kisakeskus Huoleton - Keskitason nopeusluokka - 6/10
14.06.2010 - SRY - Kisakeskus Huoleton - Helppo taitoluokka - 12/17
30.05.2010 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 9/12
24.05.2010 - SRY - SRY - Keskitason nopeusluokka - 7/14
12.05.2010 - SRY - Bairdon - Helppo taitoluokka (kysymyksiä) - 1/11
02.05.2010 - SRY - Heleä - Helppo nopeusluokka - 7/21
25.04.2010 - SRY - SRY - Helppo taitoluokka (yösuunnistus, tarina, suurkilpailu) - 5/5
25.04.2010 - SRY - SRY - Helppo nopeusluokka (suurkilpailu) - 1/30
20.04.2010 - SRY - Bairdon - Helppo taitoluokka (kysymyksiä) - 5/11
20.04.2010 - SRY - Bairdon - Helppo nopeusluokka - 1/21