Korri menehtyi 19. tammikuuta 2017.

virtuaalihevonen / a sim-game horse

virallinen nimi, kutsumanimi: Korbinian, "Korppi, Korri" koulutustaso: ko: Helppo A, re: 160 cm, me: 120 cm
rekisterinumero: VH06-044-5287 saavutukset: ERJ-I, KTK-III, 56 sijoitusta ERJ-kilpailuista
rotu, sukupuoli: holsteinininhevonen, ori
väri, säkäkorkeus: musta, 170 cm kasvattaja: Gestüt Windmühle, GER
syntynyt, ikä: 24.09.2008, 26-vuotias omistaja: Milja (VRL-00692)

Palkittu ERJ-I-palkinnolla 30. syyskuuta 2015 (8,5 p. + 44 p. + 20 p. + 20 p. + 15 p. = 107,5 p.)
Kantakirjattu III-palkinnolla 15. marraskuuta 2015 (17 p. + 16 p. + 18 p. + 18 p. = 69 p.)
~ Lue kuulumisia Korrin päiväkirjasta ~

Korbinian tuli minulle Saksasta loppukesästä 2009. Jostain syystä en ole kokenut holsteininhevosia koskaan omaksi jutukseni, mutta jokin tässä mustassa orissa kolahti niin, että sain maksaa itseni kipeäksi. Ja oli silkkaa sattumaa, että satuin sen näkemään. Olin nimittäin lähtenyt saksalaisen ystäväni seuraksi huutokauppaan, kun omat suunnitelmani sille päivälle olivat kariutuneet. Kun eteemme talutettiin tämä komistus, olin myyty. Jotain erityistä orissa selvästi on, sillä näiden vuosien aikana tiemme ovat eronneet kahdesti ja silti Korrin papereissa lukee omistajan kohdalla minun nimeni.

Ensimmäisen kerran erotessamme, kisansa kisanneena, se muutti Mirraberg Warmbloodsiin ja siellä asuessaan ori astui Kira Showjumpersin omistaman tamman Schneeminne, joka varsoi orivarsan L'Espoir Kira. Sieltä Korppi palasi hetkeksi omistukseeni, mutta aika pian myin sen eteenpäin Ayo Warmbloodsiin, jossa ori asui toukokuusta 2011 maaliskuuhun 2015. Satuin onnekseni huomamaan, että ori oli tullut myyntiin ja ilmaisin oitis kiinnostukseni ottaa Korri jälleen hoiteisiini. Sillä ei ole tehty nyt moneen vuoteen mitään, mutta tarkoitus oli saada herra siihen kuntoon, että voimme jonakin kauniina päivänä osallistua Esteratsastusjaoksen laatuarvosteluun. Se päivä koitti viimein syyskuun viimeinen päivä vuonna 2015 ja nyt Korri on ERJ-I-palkittu estehevosori.

Ratsuna Korri on innokas, mutta kokeileva ja hieman pompotteleva. Se kokeilee mielellään rajojaan ja luistaa taidokkaasti kaikista tylsimmistä hommista. Siksi onkin tärkeää tehdä orille rajat alusta alkaen selväksi – kuka määrää ja milloin. Korrin kanssa ei parane pelleillä, vaan sen kanssa on työskenneltävä, työskenneltävä ja vielä kerran työskenneltävä. Jos pitää vaikeista hevosista, tässä on oiva kaveri sellaiselle henkilölle. Itseni kohdalla asia on vähän niin ja näin, mutta koska rakastan oria joka solulla, ei pienet tai suuretkaan epäkohdat haittaa. Korppi osaa kyllä olla erittäin hieno hevonen sille päälle sattuessaan!

Hoitaessa ori on sidottava kiinni huolellisesti. Korpin kanssa ei nimittäin koskaan voi ennustaa tuleeko ensimmäisenä vastaan pylly vai suloinen turpa. Onhan se nyt sanomattakin selvää, että seinään liiskautuminen ei kovin mukavalta tunnu, kun kyseessä on useamman sadan kilon painoinen lihaskimppu. Mutta kun kiinnitysasiat ovat kunnossa, on Korria helppo hoitaa suurimmilta osin. Ainakin se antaa harjata, mutta kavioiden puhdistus ei aina suju oppikirjojen mukaan. Sillä on nimittäin paha tapa yrittää riuhtoa jalkaa hoitajan otteesta, mutta tästäkin selvitään lujalla ja määrätietoisella otteella. Taluttaessa kannattaa pitää mielessä, että Korrin saa kulkemaan nätisti, kun vähän huitaisee ilmaa orin turvan edessä sen hölmöillessä. Tästä hämmentyneenä se jättää yleensä balettiesitykset sikseen. Korppi on myös perso ruoan perään, joten ruohoalueilla on hyvä olla tarkkana, ettei ori riuhtaise kättäsi irti.

Korri on taidokas ja isoliikkeinen. Ori ei kuitenkaan ole mikään automaatti, mutta se tekee mitä pyydetään, kunhan ratsastaja osaa vain vaatia. Esimerkiksi laukkaan ei pelkkä pohkeen näpäytys riitä, vaan ori täytyy asettaa ja valmistella työhön. Siksi Korppi ei ole ollenkaan aloittelijoiden ratsu, sillä on tiedettävä tasan tarkkaan mitä orilta pyytää. Köpöttelyyn siitä on vain vähäksi aikaa, mutta vain taluttajan kanssa, koska kun Korri kyllästyy kävelemiseen, niin sitten se kyllästyy. Silloin vaihtoehtona on vain nopeampi askellaji. Aika harvoin sitä on kuitenkaan loppujen lopuksi kukaan kokemattomampi ratsastaja halunnut kokeilla.

Esteratsastus on se, minkä Korppi osaa parhaiten. Vauhtia löytyy – ja paljon. Välillä se on tietysti vähän huonokin juttu, nimittäin nopeassa vauhdissa ori ei ole niin ketterä kääntymään. Siksi laukka on pidettävänä tasaisena ja koottuna. Hyppykapasiteettia on ihan GP-tasolle asti ja mikä parasta, Korri itse nauttii hyppäämisestä. Kouluratsastus sen sijaan ei todellakaan ole Korpin parhaimpia puolia. Pahimmillaan se voi heittää koko homman pelleilyksi, jolloin ratsastajan on toden teolla tehtävä hommia, jotta orin saa taas toimimaan ja kulkemaan oikein päin. Fiksuinta on heti alusta alkaen pitää ori työn touhussa esimerkiksi käännöksillä ja pohkeenväistöillä, jotta se ei pääse keksimään omiaan, sillä sen se kyllä tekee heti kun vain saa sopivan hetken! Ihan yleisesti ottaen Korrilla ei ole kuitenkaan tapana esimerkiksi karata käsistä, vaikka on sitäkin joskus tapahtunut.

Kisapaikoilla matchosta orista tulee ehkä jopa hiukan arka alkuun. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsemme suorittamaan omaa rataamme, on ori jo enemmän oma itsensä. Minulle tullessaan Korppi ei mennyt ensiyrittämällä traileriin, mutta nykyään näin käy poikkeuksetta. Ja se onkin ollut monen tunnin työn takana. Matkustajana se on kuitenkin ihan ok. Pientä mekkalaa etenkin pysähdyksien aikana voi kuulua, mutta muuten se on aikalailla rauhassa.

Sukutaulu
i. Rüdiger
m holst, 170 cm, evm
re: 160 cm
om. Gestüt Windmühle, GER
ii. Schürzenjäger
m holst 167 cm
iii. Hirschhals iiii. Parzival
iiie. Steppenzebra
iie. Wiehern iiei. Ramskopf
iiee. Gewieher
ie. Flocke
mkm holst 170 cm
iei. Streitross GER ieii. Wildpferd
ieie. Laterne
iee. Schwanenhals ieei. Adalbert
ieee. Kastanie
e. Amelia
rn holst, 162 cm, evm
re: 120 cm
om. Gestüt Windmühle, GER
ei. Emmerich
trn holst 165 cm
eii. Otto GER eiii. Ludger
eiie. Ottilie GER
eie. Heinrike eiei. Isidor
eiee. Gretchen
ee. Dörthe
rn holst 163 cm
eei. Valentin eeii. Meinrad
eeie. Ziska
eee. Ricarda eeei. Heinz
eeee. Debora

Isokokoinen Rüdiger oli erittäin komea, musta holsteinori. Se asui saksalaisessa siittolassa, jossa Korppikin syntyi, mutta ensimmäiset kaksi vuotta se varttui kasvattajallaan Lisa-Marie Schenker:llä. Hän oli ensin ajatellut jättää oriin kisaratsuksi omaan talliin, mutta tallipaikkojen täyttyessä päätyi kuitenkin myymään sen. Gestüt Windmühlessa oltiin oriista kovinkin kiinnostuneita ja Lisa-Marie myi oriin sinne ilomielin. Koska ori tuli estesuvusta, siitä alettiin tietenkin kouluttaa tulevaisuuden tähtihyppääjää. Se vaikutti alusta alkaen lupaavalta hyppäjältä, eikä aikaakaan, kun ori oli yksi voitokkaimmista hevosista. Kuusivuotiaana se hyppäsi kansallisen tason metrin luokissa. Kymmenvuotiaana se oli sijoittunut ja voittanut monesti 160 sentin luokissa. Ori kilpaili aktiivisesti vielä kaksitoistavuotiskaudella, kunnes siirtyi siitoshommiin. Ori oli toisinaan hiukan hankala käsitellä, mutta pahaa se ei kenellekään tahtonut. Joskus oriista tupsahti esiin lempeä puoli. Ratsastaessa se oli herkkä ja kuuliainen, mutta todella energinen. Rüdiger ehti astua kahdenkymmenen ikävuotensa aikana parisensataa tammaa, joista lähes 75 prosenttia tiinehtyi ja kaikista tiinehtyneistä 80 prosenttia varsoivat terveen varsan. Moni varsoista aloitti jo nuorena uransa lupaavasti ja heikommin aloittaneetkin pääsivät vauhtiin vanhemmalla iällä.

Musta ja tulinen Schürzenjäger toimi elinvuosinaan lähinnä kilparatsuna, eikä sillä montaa perijää siksi ole. Luonteeltaan herra oli varsin energinen tapaus, kilpailukentillä ratsastajalta vaadittiin taitoa ja osaamista, että pystyi pitämään hevosen kurissa. Kyllä ori yhteistyöhön suostui aina välillä, mutta enimmikseen se oli täydellistä sähläystä ja voimien näyttämistä. Ori kuitenkin kilpaili melko voitokkaasti kansallisella tasolla, aina 150 luokkiin asti. Jälkeläisiä sillä on kahdeksan, joista valitettavan moni peri isänsä luonteen. Orin kuolinsyy on jäänyt hämärän peittoon, mutta se oli menehtyessään 17-vuotias.

Rauhallisuuden perikuva Flocke on varmaan onnetar, koska se periytti hieman lempeää luonnettaan Rüdigerille. Tamma oli kauniin mustankimo väriltään, eikä se myöskään kooltaan kauhean pieni ollut. Suvultaan tamma on varsinainen löytö, koska sieltä löytyy monia kuuluisia estehyppääjiä ja arvokkaita harvinaisempia nimiä. Tämän vuoksi tammaa käytettiin siitostammana. Se kilpaili muutaman vuoden nuoruudessaan, muttei yltänyt kansalliselle tasolle. Lempeytensä vuoksi, se sopi täydellisesti siitostammaksi. Jälkeläisiä sille syntyi yksitoista, joista lähes kaikki kilpailevat menestyksekkäästi kansallisella tasolla. Flocke jouduttiin lopettamaan vanhuuden tuomien vaivojen vuoksi 21 vuoden iässä.

Ruunikko Amelia starttasi nuoruusvuosinaan aina kansallisella tasolla asti 120 senttisissä luokissa. Jonkin verran tuli menestystäkin, mutta aika pian se siirtyi siitostammaksi. Tamman omisti ja kasvatti Gestüt Windmühle. Ensimmäisenä Amelia astutettiin Rüdigerilla, mutta tämä varsa valitettavasti menehtyi aivan pikkuisena. Muutama vuosi myöhemmin tamma kuitenkin astutettiin uudelleen samalla oriilla ja silloin pikku-Korppi syntyi. Korppia ennen Amelia ehti varsoa myös ruunikon oriin ja ruunikonkimon tamman. Korpin jälkeen tamma varsoi vielä neljästi. Eläkepäiviään tamma Amelia pääsi viettämään 18-vuotiaana ja se eleli niitä leppoisasti seitsemän vuotta ennen kuin laukkasi vihreämmille laitumille. Luonteeltaan tamma oli lempeä ja rauhallinen, ratsastaessa reipas ja herkkä.

Emmerich on nimi, jonka useimmat ihmiset muistavat kenttäpuolella. Ori muistetaan hyvin yhteistyöhaluisena ja energisenä pakkauksena. Se ei koskaan pelännyt mitään ja menikin esteen kuin esteen ylitse, sillä myös riitti kärsivällisyyttä koulupuolella aina vaativiin tasoihin saakka. Luonteeltaan herra oli kuin unelmaratsu, mutta pientä näyttämistä se esitteli taluttaessa aina välillä. Orilla oli vain yksi ratsastaja, koska se ei luottanut mitenkään kovin helposti ihmisiin. Myöhemmin kilpauransa päätyttyä ori siirtyi jalostuskäyttöön ja kysyntää sillä olikin hyvin paljon. Sillä onkin jälkeläisiä aina Ranskassa, Espanjassa ja Ruotsissa saakka. Jälkeläisiä sille kertyi parisensataa. Ennen menehtymistään Emmerichillä oli useita ähkyjä, joista viimeinen oli niin paha, että se koitui orin kohtaloksi.

Kipakka ja hermostunut Dörthe oli rakenteeltaan varsin kaunis ja saavuttikin rakenteellaan kantakirjauksessa ensimmäisen palkinnon. Luonteeltaan tamma oli hieman hermostunut ja aina valppaana, peläten että puskista hyökkäisi jotain tappajia. Alkujaan kun tammaa aloitettiin hypyttää selästä, sillä aloitettiin pienistä esteistä. Kasvattajan huonoksi onneksi, tamma tiputti jokaisen esteen. Joten hän päätyi siihen, että annetaan tamman yrittää 120 cm este suoraan, josta sitten kaikki alkoi. Tamma hyppäsi sen puhtaasti ja näytti taidoillaan, ettei siitä ole pienten ratojen hyppääjäksi. Tamma menestyi voitokkaasti kansallisella tasolla aina 160 cm esteille. Jälkeläisiä sille syntyi vain kolme, sillä valitettavasti tamma menehtyi varsomisen tuomiin komplikaatiohin. Varsa onneksi selvisi. © Milja & Vibaja

Jälkeläiset
holst-o. L'Espoir Kira ERJ-sijoituksia s. 01.10.2010 emä Schneeminne
holst-r. Kaietano ERJ-sijoituksia s. 20.04.2015 emä Hertha Noemi
holst-t. Briellen ERJ-sijoituksia s. 03.05.2015 emä Beate
holst-t. Scaon Ophelia ERJ-sijoituksia s. 11.05.2015 emä One Degree North
holst-t. Bazaarra Prime ERJ-sijoituksia s. 19.09.2015 emä Bosnian Indigo
fwb-o. Kamikaze Joe ominaisuuspisteitä s. 29.09.2015 emä Boterbloem Katinka

Näyttelytulokset
01.11.2015 VSN -show näyttelyt Holsteinorit ja -tammat Brokeback RCH (4-4½-5-4-4-3½-3½-4-3-3½=39p)
Rataesteratsastuskilpailut (365 kilpailua, 56 sijoitusta)
30.10.2009 ERJ-esteratsastus (ERJ cup) 150 cm Barrier Showjumpers 102/204
30.10.2009 ERJ-esteratsastus (ERJ cup) 140 cm Barrier Showjumpers 2/248
23.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Cornir Sporthorses 2/30 (4rp.)
18.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 1/30 (6rp.)
18.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 8/30
18.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 13/30
17.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 12/30
17.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 5/30 (1rp.)
17.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 6/30
16.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Maple's Stable 5/40 (1rp.)
15.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 11/30
15.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 3/30 (2rp.)
15.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 7/30
14.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 4/30 (1rp.)
14.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 14/30
14.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 30/30
13.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 24/30
13.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 13/30
13.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Wincare 1/30 (6rp.)
10.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 9/30
10.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 2/30 (4rp.)
10.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 24/50
10.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 21/50
10.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 24/30
09.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 30/30
09.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 23/30
09.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 11/50
09.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 28/50
09.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 10/30
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 3/27 (2rp.)
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 27/27
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 25/27
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 10/27
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 13/27
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 5/27 (1rp.)
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 24/27
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Dordrecht Stall 16/27
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 16/30
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 25/30
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 41/50
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 21/50
08.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 17/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 17/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 3/30 (2rp.)
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 16/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 12/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 14/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 7/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 12/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 1/30 (6rp.)
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 23/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 1/30 (6rp.)
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 10/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 29/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 25/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 6/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 28/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 5/50 (1rp.)
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 22/50
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 26/100
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 91/100
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 58/100
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 52/100
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 29/30
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 4/30 (1rp.)
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 140 cm Ribera Showjumpers 36/40
07.09.2009 ERJ-esteratsastus 140 cm Ribera Showjumpers 4/40 (1rp.)
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 64/100
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 29/100
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 57/100
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 20/100
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 28/30
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 27/30
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 26/30
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 16/30
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 7/30
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 37/50
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 42/50
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 43/50
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 1/50 (6rp.)
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 36/50
06.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 9/50
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 51/100
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 35/100
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 71/100
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 16/100
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 11/30
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 9/30
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 38/40
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 26/40
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 6/40 (1rp.)
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 3/40 (2rp.)
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 25/40
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 27/30
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 20/30
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 11/30
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 41/50
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 16/50
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 33/50
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 29/50
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 22/50
05.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 46/50
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 20/100
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 22/100
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 73/100
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 65/100
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 15/30
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 19/30
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 28/40
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 27/40
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 28/40
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 18/40
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 18/40
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 14/30
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 14/30
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 13/30
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 35/50
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 9/50
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 45/50
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 4/50 (1rp.)
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 19/50
04.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 7/50 (1rp.)
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 20/30
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 13/30
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 1/40 (6rp.)
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 6/40 (1rp.)
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 2/40 (4rp.)
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 30/40
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 11/40
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 17/30
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 16/30
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 6/30
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 14/50
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 24/50
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 17/50
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 7/50 (1rp.)
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 10/50
03.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 47/50
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 14/30
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 17/30
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 13/40
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 23/40
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 29/40
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 29/40
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 16/40
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 9/30
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 14/30
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 19/30
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 40/50
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 3/50 (2rp.)
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 31/50
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 7/50 (1rp.)
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 41/50
02.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 41/50
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 120 cm Sadelampi 17/30
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Sadelampi 4/30 (1rp.)
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 25/40
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 22/40
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 1/40 (6rp.)
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 18/40
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 130 cm Infinity 13/40
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 18/30
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 7/30
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Barrier Showjumpers 11/30
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Fiktio 28/50
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Fiktio 26/50
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 12/50
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 32/50
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 31/50
01.09.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 21/50
30.08.2009 ERJ-esteratsastus (ERJ cup) 150 cm Barrier Showjumpers 97/140
30.08.2009 ERJ-esteratsastus (ERJ cup) 140 cm Barrier Showjumpers 186/191
30.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 4/50 (1rp.)
30.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Gräslund 13/50
30.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 11/50
30.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Gräslund 43/50
29.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 25/29
29.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 4/31 (1rp.)
29.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 21/40
29.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 6/40 (1rp.)
28.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 14/29
28.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 23/31
28.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 14/40
28.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 33/40
27.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 17/29
27.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 28/31
27.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 14/40
27.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 18/40
26.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 5/29 (1rp.)
26.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 10/31
26.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 31/40
26.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 12/40
25.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 15/25
25.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Daftomor 15/27
25.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 13/39
25.08.2009 ERJ-esteratsastus 150 cm Daftomor 20/39
25.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Infinity 37/40
25.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 35/50
24.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Infinity 40/40
24.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 20/50
23.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Infinity 20/40
23.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 36/50
22.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Infinity 6/40 (1rp.)
22.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 36/50
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Infinity 38/40
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 17/50
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 33/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 47/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 18/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 89/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 66/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 16/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 21/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 3/100 (2rp.)
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 81/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 21/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 94/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 50/100
21.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Ponitalli Haferna 11/60
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Viola 16/50
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Viola 20/50
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 10/50
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 33/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 13/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 3/100 (2rp.)
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 89/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 5/100 (1rp.)
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 90/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 62/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 72/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 97/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 35/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 56/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 26/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 3/100 (2rp.)
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 9/100 (1rp.)
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 24/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 88/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 47/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 50/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 30/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 1/100 (6rp.)
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 57/100
20.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Ponitalli Haferna 55/60
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Viola 17/50
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Viola 19/50
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 31/50
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 22/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 97/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 88/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 32/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 5/100 (1rp.)
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 99/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 82/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 22/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 99/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 71/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 95/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 61/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 24/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 72/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 4/100 (1rp.)
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 89/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 75/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 50/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 95/100
19.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 66/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Ponitalli Haferna 50/60
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Viola 11/50
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Viola 24/50
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 40/50
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 25/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 44/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 51/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 59/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 11/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 31/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 64/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 40/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 89/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 83/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 9/100 (1rp.)
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 10/100 (1rp.)
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 44/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 7/100 (1rp.)
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 6/100 (1rp.)
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 4/100 (1rp.)
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 84/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 87/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 25/100
18.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 27/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Ponitalli Haferna 54/60
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Viola 8/50
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Viola 12/50
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 20/50
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 52/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 94/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 1/100 (6rp.)
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 45/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 61/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 38/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 63/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 67/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 26/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 52/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 88/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 67/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 12/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 14/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 93/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 69/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 92/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 22/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 63/100
17.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 6/100 (1rp.)
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Viola 27/50
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Viola 39/50
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 160 cm Kilpailukeskus Stewart 37/50
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 38/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 30/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 36/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 78/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 95/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 8/100 (1rp.)
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 8/100 (1rp.)
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 32/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 73/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 89/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 56/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 71/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 68/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 89/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 18/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 79/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 32/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 19/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 54/100
16.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 97/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 92/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 96/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 75/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 43/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 48/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 9/100 (1rp.)
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 6/100 (1rp.)
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 100/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 70/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Retroradio 12/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 53/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 82/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Retroradio 31/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 1/100 (6rp.)
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 54/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 90 cm Retroradio 92/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 22/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 23/100
15.08.2009 ERJ-esteratsastus 80 cm Retroradio 32/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 2/100 (4rp.)
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 79/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 38/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 110 cm Naturael 22/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 67/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 99/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 21/100
14.08.2009 ERJ-esteratsastus 100 cm Naturael 52/100

taustakuva © Squidfingers, http://www.squidfingers.com / muu materiaali © Milja, ellei toisin mainita