Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

"

KRJ:n laatuarvostelun tarkoituksena
on mitata hevosen ominaisuuksia
kouluratsuna kokonaisuutena;
nyt entistä enemmän painoittuen
hevosen omiin kilpatuloksiin ja sen
perintötekijöihin, asioihin, joista
hyvä kouluratsu muodostuu."

Lisäpisteiden tuomarointiohjeistus

Tekstien tuomarointi (päiväkirjamerkinnät ja valmennukset): Tekstin pituus tarkistetaan, jonka jälkeen teksti luetaan pintapuolisesti läpi! Mikäli tekstissä on selkeästi sisältö** ja siinä esiintyy laatuarvosteluun osallistunut hevonen tai teksti liittyy ko. hevoseen, eikä teksti ole selkeästi täynnä kirjoitusvirheitä (kirjoitusvirheet eivät saa olennaisesti häiritä tekstin läpi lukemista) saa siitä pisteet jotka ohjeistuksessa on annettu.

** Hyvällä tekstillä on aina sisältö! Teksti alkaa ja loppuu sujuvasti, kerronta on selkeää. Teksti tulee olla selkeästi ymmärrettävissä, eikä lukijalle saa jäädä tunnetta ettei ymmärtänyt lainkaan tekstin "punaista lankaa". Teksti voi olla asiateksti tai höystetty reilullakin huumorilla, kuitenkaan unohtamatta itse asiaa eli hevosta.

Tekstien tuomarointi (tarinakilpailut): Tekstin pituus tarkistetaan, jonka jälkeen tarinalle annetaan suoraan pisteet päiväkirja-/valmennuspisteytyksen mukaisesti. Lisäksi tekstille annetaan pisteet tarinakilpailuiden pisteytyksen mukaisesti.

Tekstien tuomarointi (luonne): Luonteen arvostelussa kiinnitetään huomiota seuraaviin asioihin;Viimeisin päivitys 14.02.2019

Helmikuun tilaisuuden tulokset tulleet.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: Sonja.P VRL-06588
Sähköposti: kouluratsastusjaos@gmail.com

© Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery