Stall Katina
talli ruotsin sydämessä

Stall Katina lopettaa toimintansa 26. elokuuta 2016.

Kiitos kaikille kuluneista vuosista!


Tervetuloa

Ruotsin sydämessä sijaitseva Stall Katina aloitti toimintansa joulukuussa 2008. Tallin omistajatar Inga Lillbacka on hevosalan ammattilainen, jolla on runsaasti kokemusta hevosten kasvatuksesta ja koulutuksesta jo ajalta ennen Katinaa.

Puoliverikasvatus on tallin toiminnan perusta. Varsoja suunnitellessa kiinnitetään huomiota erityisesti jalostuksessa käytettävien hevosten terveyteen, luonteeseen, rodunomaisuuteen ja suorituskykyyn.

Katinassa panostetaan hevosten hyvinvointiin. Hevosilla on tilaa olla ja elää sekä ulkona, että sisätiloissa. Tallilla käy myös säännöllisesti eläinlääkäri, kengittäjä ja hieroja.

Satunnaisesti tallilla järjestetään kouluratsastuksen merkeissä kilpailuja, joihin kaikki ovat erittäin tervetulleita kilpailemaan, katsomaan ja kannustamaan. Katina on myös Kouluratsastajat-seuran jäsentalli.

Torstaina 17. maaliskuuta

Vuoden ensimmäinen varsa syntyi tällä kertaa Lydialle, joka varsoi upeasta hollantilaisesta orista Glass Slipper FW:stä komean orivarsan. Kekeä on aiemmin käytetty myös meidän Annalle, joka sai viime kesänä tammavarsan. Uusia varsoja ei ole toistaiseksi suunniteltu, sillä tallissa on vielä muutamia vanhempia kasvatteja, jotka kaipailisivat uusia koteja. Jos kiinnostuit, niin Bennetistä ja Thyrasta voi jättää tarjouksia sähköpostiin. Myös Belle ja Smulan ovat myynnissä hyvän kodin löytyessä.

Yhteydenotto
Inga Lillbacka / Milja / VRL-00692
virtuaali@poista.lasileija.net
Vieraskirja / Kerro mielipiteesi

Stall Katina suosittelee
Rosenhof
Oldfinion Dressage
Stall Liljedahl

Stall Katina on virtuaalitalli. (?)
Taustakuvat © The Inspiration Gallery. Otsikon kuvan ottaja ei halua nimeään mainittavan. Muu materiaali © Stall Katina, ellei toisin mainita.