Kilpailukeskus Stewart

Tietoa toiminnasta ja toimitiloista

Stewart perustettiin vuonna 2008 alunperin lähinnä sitä varten, että henkilöt joilla ei ole omaa tallia, voisivat järjestää tällä kilpailuja ja valmennuksia. Tarkoituksenani oli itse järjestää vain silloin tällöin tapahtumia ja jättää suurin osan vuoden päivistä muiden käyttöön. Vuosien varrella kuitenkin vain jokunen henkilö itseni lisäksi on käyttänyt Stewartin tiloja.

Tilat ovat kuitenkin edelleen tarjolla innokkaiden järjestäjien käyttöön, vaikka kysyntä ei ole tähän asti ollut suurta. Myös seurojen vetäjät, tallien omistajat ja muut saavat toki kisojaan järjestellä täällä. Tiluksiltamme löytyy myös pieni talli, jonne muutamat kilpahevosista voivat omistajan halutessa maksua vastaan majoittua.

Tallimme on kymmenpaikkainen ja sitä on mahdollista vuokrata kokonaisuudessaan tai vain muutamia karsinoita. Meiltä löytyy sekä hiekka-, että ruohokenttä ja lisäksi hyvin epämääräisen muotoinen, mutta kuitenkin aidattu alue lämmittelyä varten. Maneesi valmistui vuoden 2009 heinäkuussa. Kenttäratsastuskisojen maasto-osuutta ja maastoestekisoja varten meillä on tietenkin myös maastoesterata. Rakennusten läheisyydessä on kahvila/ruokala, joista saa ostaa syötävää kisojen aikana ja jos täällä pidetään leirejä, siellä voi laittaa ruokaa ja ruokailla. Valitettavasti meillä ei ole ainakaan tällä hetkellä mahdollista järjestää raveja, eikä askellajiratsastus- tai laukkakisoja.

Tilojen vuokraus

Jokaisella on oikeus vuokrata Stewartin tiloja omia kilpailuja tai muita tapahtumia varten. Täällä voi järjestää esimerkiksi kouluratsastuskisoja, valmennuksia tai vaikka pieniä leirejä, jos siltä tuntuu. Jos haluat järjestää tapahtumia meillä, laita ihmeessä sähköpostia!