M.B. Blondie

2-vuotias suomalainen puoliveritamma, syntynyt 31.10.2020. Punarautias ee/aa, läsi, vej+mtj sukat. Aikuisena arviolta 169 cm korkea. Tällä hetkellä opettelee hevosen elämää. Potentiaalinen kouluratsu. Rekisterinumero VH20-031-0330. Kasvattanut ja omistaa Mandelbacke (VRL-00692).

i. Sinevan Bondi Blue
FWB, rt, 172 cm
ii. Sinevan Bavardi
FWB, rt, 169 cm
ie. Sinevan Esmerie
FWB, rn, 171 cm
e. M.B. Vappu
FWB, prt, 168 cm
ei. Rägbys Vociferous
FWB, m, 168 cm
ee. Zirilla SAND
SWB, rt sabino, 169 cm

Kaikki kuvat © Mandelbacke. Lisää kuvia alempana.

Saavutukset

10.01.2021 2 Star Prospect (889 p.)

02.03.2021 Champion-arvonimi

Jälkeläiset

Blondi ei ole vielä siitoskäytössä.

Kilpailuhistoria

Blondi aloittaa kilpailemisen aikaisintaan elokuussa 2021.

Näyttelytulokset

Kertomuksia vuosien varrelta

Viikko 44/2020 » Kamalan ihana varsa

Mikä on todennäköisyys sille, että juhlapyhänä syntynyt hevonen varsoo itse oman ensimmäisen jälkeläisensä toisena juhlapyhänä? Sitä tuskin osasi aavistaa kukaan edes siinä vaiheessa, kun laskettu aika meni ohi ja vihelsi. Niin kuitenkin pääsi käymään. Vapun varsan olisi voinut nimetä vitsikkäästi Halloweeniksi tai vaikka Pyhäinpäiväksi, mutta tällä kertaa ei käynyt niin "hyvä" tuuri, että isän nimen alkukirjain olisi ollut sopiva. Mutta siinä missä Vappu sai nimensä tuosta noin vaan, aiheutti asia varsan kohdalla suurta päänvaivaa. Toisaalta sitten kun se oikea löytyi hyvinkin yksinkertaisella tavalla, tunsin itseni suorastaan typeräksi kun en ollut tajunnut asiaa aiemmin. Juttuhan meni niin, että varsan isän Sinevan Bondi Bluen nimi vääntyi jostain syystä päässäni jatkuvasti Blondi Blueksi. Ja sitten yhtäkkiä erään kerran kun taas pyörittelin nimiä, tajusin sen vihdoin. Blondie! Täydellistä! Täytyy vain toivoa, ettei nimi ole enne. Olisi kiva, jos varsa olisi edes pikkuisen fiksumpi kuin emänsä.

Ota yhteyttä


Milja VRL-00692
virtuaali@lasileija.net
Keskustan chat

Tuoreimmat kuulumiset


13.03.2021 "Mitä? Joko se nyt syntyy?" huuhdahdin kun huomasin varsomiskamerasta tulleen kuvaviestin, jossa Athena oli asettumassa makuulleen karsinassaan. "Senhän piti syntyä vasta parin viikon päästä", tuumin mielessäni kun aloin pukea vaatetta päälle lähteäkseni talliin. Oli myös täysin sattumaa, että tamma oli juuri nyt ylipäätään edes sisällä, eikä laitumella, missä se on normaalisti lähes 24/7/365. [...] Lue lisää