Arvoisa kilpailija

Tervetuloa kilpailemaan Mandelbackeen! Ohessa lisätietoja kisapäivään liittyen.

Sijainti

Mandelbacke sijaitsee Ahvenanmaalla pienessä kylässä kaukana Manner-Suomesta ja sen hälinästä. Matka sujuu autolla lentokentältä noin kolmessa vartissa, risteilyalusten satamasta hieman nopeammin. Parhaiten löydät perille laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Grågåsvägen 105, Lungstället ja sinne saavuttuasi seuraamalla teiden varsilla näkyviä opasteita.

Pysäköinti

Seuraa liikenteenohjaajien opastusta. Hevosautot ja trailerit ajetaan pysäköintialueelle maneesin läheisyyteen. Sähköpaikan varanneet autot parkkeerataan maneesin taakse. Yleisöparkki on ensimmäisenä oikealla tallin alueelle tultaessa.

Vesipisteet, suihkut ja WC:t

Maneesin päädyssä on kaksi vesipistettä, mutta kilpailuareenan puolella olevaa ei saa käyttää hevosten pesemiseen. Tallissa suihkut ja WC:t ovat kilpailijoiden käytettävissä. Lisäksi maneesissa on WC:t. Huom! Kulku talliin tapahtuu aina B-oven kautta, muihin tallin tiloihin ei ole sallittua mennä.

Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee maneesin päädyssä ylätasanteella. Se avataan tuntia ennen kilpailupäivän alkua ja suljetaan tunti päättymisen jälkeen. Pyydettäessä hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä.

Buffet

Maneesin kahviossa on tarjolla herkullinen ja monipuolinen buffetti, josta löytyy varmasti jokaisen makuun jotain niin naposteltavaksi kuin vähän isompaankin nälkään.

Rataan tutustuminen, verryttely ja kilpailuareena

Esteratsastuskilpailut: Rataan tutustuminen tapahtuu ennen kunkin luokan alkua heti kun rata on valmis. Verryttely tapahtuu maneesissa (42 x 65 cm), jossa saa olla korkeintaan kaksitoista ratsukkoa kerrallaan. Radalla suorittavan ratsukon lisäksi on kaksi valmistautuvaa ratsukkoa. Kilpailuareena on Mandelbacken kuituhiekkapohjainen kenttä (65 x 80 m).

Kouluratsastuskilpailut: Verryttely tapahtuu maneesissa (42 x 65 cm), jossa saa olla korkeintaan kuusi ratsukkoa kerrallaan kummastakin samaan aikaan kilpailtavasta luokasta. Kilpailuareenalla suorittavan ratsukon lisäksi on yksi valmistautuva ratsukko kummastakin luokasta. Kilpailuareena on Mandelbacken kuituhiekkapohjainen kenttä (65 x 80 m), jossa on samanaikaisesti kaksi rataa. Pitkä rata on aina tallin puoleisella sivulla.

Käsihevosalueet

Maneesissa on rajattu alue käsihevosille. Lisäksi maneesin ulkopuolella on kaksi käsihevosaluetta nurmella (ks. aluekartta).

Palkintojenjako

Palkinnot jaetaan heti kunkin luokan päätyttyä. Palkintojen jakoon kutsutaan kaikki luokassa sijoittuneet ratsain. Ruusukkeet kiinnitetään maneesissa ennen palkintojenjakoon saapumista. Mahdolliset muut palkinnot noudetaan kansliasta.

Turvallisuus

Kilpailualueella liikuttaessa hevosilla tulee olla näkyvissä kilpailunumero. Koirat on pidettävä kytkettynä. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla. Tallissa ja alueella on kameravalvonta.

Ota yhteyttä


Milja VRL-00692
virtuaali@lasileija.net
Keskustan chat

Tuoreimmat kuulumiset


13.03.2021 "Mitä? Joko se nyt syntyy?" huuhdahdin kun huomasin varsomiskamerasta tulleen kuvaviestin, jossa Athena oli asettumassa makuulleen karsinassaan. "Senhän piti syntyä vasta parin viikon päästä", tuumin mielessäni kun aloin pukea vaatetta päälle lähteäkseni talliin. Oli myös täysin sattumaa, että tamma oli juuri nyt ylipäätään edes sisällä, eikä laitumella, missä se on normaalisti lähes 24/7/365. [...] Lue lisää