Tervetuloa

etusivu1
© Miss_Teryland (CC BY-NC-SA 2.0)

Vuoden 2013 loppukesästä perustettu Pikkulintu on pientalli, jossa toiminta pyörii tarinoiden, porrastettujen kilpailujen ja pienimuotoisen kasvatuksen ympärillä. Tähän mennessä meillä on syntynyt neljätoista ihastuttavaa varsaa.

Tallia asuttaa toinen toistaan ihastuttavampia hevosia. Rotukirjo on vaihdellut tallin perustamisesta asti, mutta yksi rotu on pysynyt vahvasti esillä tallissamme – rakas kansallisrotumme suomenhevonen. Olemme aloittaneet suomenhevoskasvatuksen kantaorillamme Raisulla. Raisun pojantytär on toiminut erinomaisena kilpahevosena ja jännityksellä seuraamme miten Kuisku suorituu siitostamman tärkeästä tehtävästä.

2015 syksyllä Pikkiksen valtasi suuri suru kun sekä Raisu että poniori Chinook menehtyivät äkillisesti. Elämä kuitenkin jatkuu ja toivomme muiden hevosten tuovan meille ja tallin kävijöille iloa.

Tämänhetkinen haaveemme on saada talliin vaikka minkälaisia hevosia, mutta haaveita rajoittavat rajalliset karsinapaikat. Vinkkejä myytävistä hevosista voi jättää meille vieraskirjaan!

Toivotamme sinulle mukavaa vierailua Pikkiksessä,
Milja & Kati
(VRL-00692 & VRL-00102)


pikkis_vieraskirja pikkis_aanestys vrl-logo

Pikkiksen väkeen saat yhteyden myös sähköpostitse pikkulinnuntalli@gmail.com

Pikkis suosittelee

Talleja
Katriinan talli
Metsälammen Ratsutalli
Myllykuja
Ratsutalli Pakkopulla
Runoranta
Varuste- ja rehukauppoja
Equestrian PRO
Colton Feed Supplies
OddPixel