Estekisat

Aihearkisto: Estekisat

Joulu 2015: Uudenvuoden estehyppelyt

Tervetuloa mukaan Pikkiksen ERJ:n alaisiin tarinakilpailuihin!

Kilpailupäivä: 01.01.2016
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: tulokset ratkaistaan laittamalla tekstit paremmuusjärjestykseen

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. Puomiluokka, tuom. Milja
Kirjoita opettavainen tarina tästä päivästä lyhyesti ja ytimekkäästi. Tarinan pituus saa olla maksimissaan 150 sanaa.

2. 60 cm, tuom. Milja
Kirjoita kuvaus kilpasuorituksestanne, sisällytä tarinaan sanat supersankari, uudenvuodentina, korkea-arvoinen, pörröinen ja silmä. Sanoja saa taivuttaa, mutta niiden tulee esiintyä tarinassa samassa järjestyksessä kuin ne on edellä lueteltu.

3. 70 cm, tuom. Milja
Viimeisillään oleva Pikkiksen suokkitamma Kuisku onnistuu pääsemään isoine mahoineen kentälle juuri sinun suorituksesi aikana. Mitä Kuisku tekee? Kerro miten se vaikuttaa hevoseesi tai suoritukseenne.

4. 80 cm, tuom. Milja
Vuosi on vaihtunut ja uudet haasteet odottavat, mutta muistellaanpa vielä vuotta 2015. Tapahtuiko viime vuonna ratsastuskilpailuissa jotain minkä haluaisit vain unohtaa?

5. 100 cm, tuom. Milja
Pääset radalle suorittamaan ja sinulle kerrotaan, että rata pitääkin ratsastaa päinvastaisessa järjestyksessä. Miten suorituksesi käy?

6. 110 cm, tuom. Milja
Sinua ennen on enää yksi ratsukko, kun jaaritteluun taipuvainen mummosi soittaa. Mitä teet?

7. 120 cm, tuom. Milja
Ratsusi kieltää kaksi kertaa suorituksenne aikana ja teidät hylätään. Millaisilla esteillä ratsusi kielsi ja kuinka reagoit?

8. 130 cm, tuom. Milja
Näit viime yönä unta, että voitit luokkasi, mutta kunniakierroksella putosit hevosesi selästä. Mikä oli syy putoamiseen?

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus on pakollinen!

Osallistuminen

Osallistuminen sähköpostiin kkilpailut@gmail.com otsikolla Estehyppelyt:
Luokka nro
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000
Tarina

Tulokset

1. Puomiluokka
peruttu, ei osallistujia

2. 60 cm
peruttu, ei osallistujia

3. 70 cm
1. Lashrael (VRL-12379) – Ceinfryn Eirian VH14-024-0292
Ravasimme poniorini Erkin kanssa radalla odottaen lähtömerkkiä. Ori oli rento ja reipas hassu itsensä. Kunnes kentälle juoksee joko äärimmäisen lihava tai vain tiinenä oleva suomenhevostamma! Mitä ihmettä! Tamma pysähtyi syömään viimeisen esteen koristekukkia ja toivoin, että Erkki ei välittäisi itseään isommista tammoista… Kolme ensimmäistä estettä ori suoritti hienosti, tajuamatta, että radalle oli karannut toinen hevonen. Mutta sitten se alkoi! Erkki vain hirnui tammalle ja yritti katsoa mitä se oikein puuhasi. En voinut kuin nauraa ja yrittää ratsastaa radan loppuun niin hyvin, kuin tällaisessa tilanteessa olisi mahdollista. Ponini kulki aivan kaula kiemuralla sen yrittäessä tiirailla uutta tyttöystäväänsä, mutta virheittä se hyppäsi viimeisetkin esteet. Vasta maalilinjan ylittäessäni tallin työntekijä tajuaa tulla ottamaan tamman kiinni. Kehuin poniani, joka tajusi kuitenkin jotenkin kuunnella ihmistä. Kun tamma hävisi Erkin näköpiiristä, alkoi järkyttävä huuto. Pyörittelin päätäni ja ratsastin takaisin verryttelyalueelle, jossa muut kilpailijat nauroivat huutonaurua kummalliselle väliepisodille.

4. 80 cm
peruttu, ei osallistujia

5. 100 cm
peruttu, ei osallistujia

6. 110 cm
1. Minja.E (VRL-14226) – Rondigo RE VH15-066-0199
”Enää yksi ratsukko ennen meitä ja sitten me päästään näyttämään niille närhen munat” sanoin itsevarmana ratsulleni ja taputin tämän kaulaa. Olimme juuri hetki sitten siirtyneet kävelyyn, sillä viimeinen ratsukko ennen meitä aloitteli juuri rataa ja sitten tapahtuikin pahin painajaiseni. Puhelimeni pirahti soimaan (himskatti, unohdin laittaa sen äänettömälle) ja pian verryttelyalueella kaikui Antti Tuiskun peto on irti- kappale. Vastasin katsomatta soittajaa ja kuullessani soittajan äänen, olin enimmikseen peloissani.
”Hei Minja, täällä on Elvi-mummo. Mitä sinulle kuuluu?”
Mietin hetken seuraavaa siirtoani, mutta kohteliaana lapsenlapsena vastasin tälle.
”Hei Elvi. Nyt on hieman huono hetki puhua, olen juuri kilpailuissa ja vuoroni on seuraav…”
En saanut lausettani loppuun, kun vanha nainen oli jo ehtinyt aloittaa omien kuulumisien, vaarini kuulumisien ja jopa heidän naapurissa asuvan Leilan kuulumisien jaarittelun. Katsoin, kuinka radalla oleva ratsukko lopetteli suoritustaan ja hätäännyin pahemman kerran. Vain hetki ja meidät kuulutettaisiin radalle! Elvi tuppasi loukkaantumaan herkästi, joten en uskaltanut hänelle luuriakaan lyödä korvaan. Vaihtoehdot alkoi olla harvinaisen vähissä, joten päätin toteuttaa niistä älyvapaimman. Ratsastin pikaisesti verryttelyalueen valvojan luo ja ojensin tälle puhelimen.
”Mumise puhelimeen sen aikaa, että olen suorittanut radan”
Nainen katsoi perääni ihmeissään, mutta teki työtä käskettyä.

Rata sujui kuten piti ja kun viimein pääsimme pois sieltä, riensin hakemaan puhelintani. Nainen näytti hieman kyllästyneeltä kuunnellesaan seitsemänkymppisen mummoni turinoita ja ojensi luuria minua kohti heti, kun näki minut. Kiitin naista ja nostin puhelimen omalle korvalleni. Elvin taukoamaton selostus naapurin Veikon polvivaivoista ja Irma-Liisan uudesta superhienosta kattilasta olivat yhä käynnissä, joten fiksuna tyttönä ajattelin, ettei tämä ollut edes huomannut hetkellistä poissaoloani.
”Mitenkäs sinulla itselläsi menee?” huikkasin keskeyttääkseni naisen joutavan päiväiset höpinät ja siirrettyäni ne mummiini. Vaikka tilanne hoituikin hienosti tällä kertaa, en tosiaan toivo sen tapahtuvan uudelleen!

2. Lashrael (VRL-12379) – Bayna BRA VH15-001-0050
”Ai hei mummo! Tuota nyt on vähän huono hetki, voinko soittaa sinulle tunnin päästä?” vastaan mummoni puheluun. Mutta turhaan. Mummo alkaa selittää kuinka naapurin Emma-rouvan kissa oli karannut ja koko naapurusto oli kutsuttu etsimään kattia… ”Joo, se kissa on ihana, muistan kyllä. Nyt on oikeasti kiire, minun pitäisi mennä radalle ihan juuri… Olen kilpailuissa, muistatko? Puhuimme siitä eilen kun olin kylässä…” yritin muistutella mummoa, mutta turhaan. Mummoni alkaa olla jo vanha, eikä sen aivot pelaa enää niin kuin ennen. En kuitenkaan viitsi sulkea vain puhelinta. Verkkakentän laidalla valmentajani katsoo huolissaan ja selvästikin kiroaa, kun kuulee, että minut kutsutaan radalle ja höpötän vieläkin puhelimeen. ”Mummo-rakas, tässä on valmentajani Mirva, juttele hetki hänen kanssaan, minun täytyy käydä tekemässä yksi tärkeä asia. Palataan pian!” sanon mummolleni ja heitän kännykän valmentajalleni. Hänen ilmeensä oli vähintäänkin hämmentynyt, mutta sinne hän jäi juttelemaan hupsun mummoni naapurin kissasta. Minä puolestani karautin radalle ja kohti ensimmäistä estettä ennen kuin aika menisi umpeen…

7. 120 cm
1. Lashrael (VRL-12379) – Arnirmere VH15-015-0026
Kun hyppään rakkaalla Aarnellani, ei koskaan tarvitse pelätä. Se vain menee ja hyppää upeasti, kunhan ratsastaja osaa hommansa. Verryttelyhypyt sujuivat tänään erityisen hyvin. Aarne oli kuulolla ja lyhensi lähes automaattisesti askelta, kun tulimme liian isosti esteelle. Lähdin itsevarmasti radalle, kun kuulin olevani seuraavana. Laukkasin rauhallisessa temmossa radalla, kun yhtäkkiä ennen lähtölinjaa orini sinkoaa aivan eri suuntaan kuin olin ajatellut! Pysyin onneksi kyydissä ja tästä tempauksesta pääni selvitettyä huomasin kellon tikittävän ja ratsastin oria kiireellä kohti ensimmäistä estettä. Kun este tuli näköpiiriin, tunsin kuinka Aarne jännittyi ja askel muuttui lyhyeksi ja pompahtelevaksi. Yritin rentoutua itse ja vain rauhassa ratsastaa orin esteelle. Mutta ei, niin ei. Vain yhden askeleen päästä esteestä, Aarne sinkosi taas aivan toiseen suuntaan. Yritin pysyä kyydissä ja rauhoitella oria… Ratsastin ison ympyrän ja lähestyin ensimmäistä estettä, tavallista sinivalkoista pystyä kohti, kun Aarne alkoi taas pönttöillä. Aloin menettää jo hermoni yleensä niin kilttiin ja pelottomaan oriini ja ärähdin herralle ja reiluin avuin käskin Aarnea esteelle. Yllätyin, kun Aarne rentoutui ja lähestyi estettä mukavasti… vain pysähtyäkseen sen eteen, josta se laukkasi takaisin kavereiden luo verkkaporttia kohti… Huokaisin ja mietin, että mitä ihmettä pienen orin päässä oikein liikkui… Vai liikkuiko mitään…

2. Minja.E (VRL-14226) – Rondigo RE VH15-066-0199
Harjoittelumme oli selvästi mennyt perille ja kolme ensimmäistä estettä oli suoritettu puhtaasti, vaikka tavallisen pystyesteen lisäksi yksi niistä olikin ollut muuri ja yksi okseri. Erikoisimmat esteet oli suoritettu, lukuunottamatta viimeisenä odottavaa vesimattoa, joten ratsastin päättäväisin mielin Ronia kohti seuraavaa estettä. Homma ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla, sillä ori päätti kieltää. Olin hämilläni ja kirosin mielessäni, kuinka tavallinen pystyeste oli niin pelottava, ennen kuin yritimme uudelleen. Edes toinen yrittämä ei tuottanut tulosta, sillä Roni kielsi jälleen. En ollut varautunut saman toistuvan, joten lensin kauniissa kaaressa esteen yli. Sisälläni kiehui. Meidät oli hylätty ja ainoastaan pystyesteen takia. Nousin jaloilleni ja nappasin vähän matkan päässä seisovan ratsuni ohjat käteen. Sitten poistuimme paikalta kiukun ja nolouden sekaisissa tunnelmissa.

8. 130 cm
peruttu, ei osallistujia

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 24.11.2015 Aihe(et): Estekisat, Joulu 2015, Kilpailut | Kommentit pois päältä artikkelissa Joulu 2015: Uudenvuoden estehyppelyt

Joulu 2015: Estetapani-kilpailut

Tervetuloa mukaan Pikkiksen KRJ:n alaisiin Joulukoulu-tarinakilpailuihin!

Kilpailupäivä: 26.12.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.12.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: tulokset ratkaistaan laittamalla tekstit paremmuusjärjestykseen

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm, tuom. Milja
2. 70 cm, tuom. Milja
3. 100 cm, tuom. Milja

Tapaninpäivä on myös hevosten ja hevosmiesten päivä. Kirjoita tarinan tai runon muodossa kuvaus kilpailupäivästä tai suorituksesta hevosesi näkökulmasta. Tekstin pituus vapaavalintainen.

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus on pakollinen!

Osallistuminen

Osallistuminen sähköpostiin kkilpailut@gmail.com otsikolla Estetapani:
Luokka nro
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000
Tarina tai runo

Tulokset

1. 40 cm
1. Disa (VRL-03335) – Sjöbackas Eryr Aur VH14-022-0011
Yritän keskittyä täydelliseen esteloikkaan,
mutta muutama muukin on eksynyt samaan paikkaan.
Kaikkiin suuntiin saa olla kokoajan katsomassa,
ettei päälle rynni joku oman elämänsä Felipe Massa.
Irvistellen koitan oman tilani pitää,
mutta ratsastaja selässä siitä kilarit vetää.

Hetken päästä menemme aidan toiselle puolen,
jossa saan ampaista radalle lailla nuolen.
Liian helpoilta tuntuu esteet – silkkaa ajanhukkaa,
vaan pilkka on osua omaan nilkkaan,
kun en tajua kaarteessa vaihtaa laukkaa.
Seuraava este lähestyy uhkaavan nopeasti,
mutta pompulla ennenaikaisella leiskautan yli näppärästi.
Ratsastaja selässäni ei olekaan kovin hereillä,
ja hypyn jälkeen mokoma alkaa kaulallani köllötellä.
Siirryn raviin ja olen hieman hämillään,
onneksi pian ratsastaja on taas entisellään.

Tämän tapauksen jälkeen mennäänkin sitten hissutellen,
vaikka lujempaa tahtoisin mennä paikoitellen.
Kun kaikki esteet on hypätty, voimme areenalta pois kaartaa,
taputuksia saan kovasti ja mietin onko tässäkään mitään ideaa.

2. Disa (VRL-03335) – Anfarwol Aurchwrlyn VH13-022-0062
Kellertävä turkkini hohti kotitallin oveen laitetun kultaisen joulukellon kanssa kilpaa ja veikkaan, että jos lunta olisi ollut maassa, korkeat sukkani hohtaisivat sitäkin valkeampana. Pieni hoitajatyttöni asteli pari askelta taaksepäin ihailemaan puunauksensa lopputulosta ja näytti silminnähden tyytyväiseltä. Silkkinen harjani oli kaikeksi onneksi jätetty vapaaksi, vihasin niitä nipisteleviä myttyjä, joita tyttö oli joskus koittanut väkerrellä.

Kun kuulin hevosauton pärähtävän pihalla käyntiin, osasin jo aavistella mitä tuleman piti. Kerrankos sitä mummoponi johonkin pääsee ja tyttökin oli niin tohkeissaan, etten viitsinyt sen kummemmin pullikoida, vaikka mieli olisi tehnyt jäädä kavereiden kanssa syömään havunoksia kotiin. Matkaseura tosin näytti olevan mitä oli – oma riiviöpoikani.

Mikäs siinä oli kisapaikalla patsastellessa ykköset yllä, kun poikasenikaan ei aiheuttanut sen suurempaa hämminkiä, eikä sen puolesta tarvinnut hävetä silmiään päästä. Hyppäsimme tytön kanssa pari hyppyä vetreytyäksemme ennen radalle suuntaamista. Tyttö keikkui selässä ihan mukavasti nyt kun esteet näyttivät olevan maahankaivetun kokoisia. En viitsinyt kuitenkaan hirveästi kiirehtiä, jos se tippuisi taas niin kuin kävi pari viikkoa sitten. Toisen esteen jälkeen sain vaativaan sävyyn käskyn laittaa koipea toisen eteen. Käänsin toisen korvani kysyvästi taakse, mutta tottelin mukisematta tuntiessani uuden painalluksen kyljissäni.

Este esteen jälkeen tyttö kävi yhä uhkarohkeammaksi, vaatien kovempaa vauhtia ja yhä tiukempia käännöksiä. Viiletin parhaani mukaan sinne minne pitikin, kuitenkin välillä vähän ohjeita oikoen. Lyön vaikka iltakauroista vetoa, että tyttö oli loppujen lopuksi vain kiitollinen, kun menin vähän keskemmälle estettä sen sijaan, että tolppa olisi hipaissut kylkiäni.

Maalilinjan yli laukkasin rivakasti, vaikka tytön räpiköinnistä päätellen minun olisi pitänyt suunnilleen nelistää pitkin pientä kenttää. Koko loppupäivän tyttö hali ja papatti taukoamatta. Kyllä viisas poni tietää mistä naruista vedellä, sillä kateellisten karsinanaapureiden riesaksi tyttö mättäsi kotiin päästyämme nenäni eteen kunnon keon havuja.

2. 70 cm
– peruttu, ei osallistujia

3. 100 cm
1. Anniina N. (VRL-09182) – Koidutko Kohtalokseni VH15-018-0265
Kinkkua täynnä on ratsastajan maha,
onhan kolmatta päivää jouluruokaa jo syöty.
Ratsunkaan nälkätilanne ei oo lainkaan paha,
joten onko ratsukkomme jo ennen suoritusta lyöty?
Metrin esteet vielä valloittaa pitäis,
vaik’ tulitikkuaskin ylitys sydämenlyöntejä lisäis.
”Ehei, et nyt luovuta!”, ajattelee estehirmu Kinttu,
joten ratsastaja yrittää kyydissä pysyä.
Okseri, sarja, pystytkin ylittyy,
maalissa ratsastajakin on jo pelkkää hymyä.

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 23.11.2015 Aihe(et): Estekisat, Joulu 2015, Kilpailut | Kommentit pois päältä artikkelissa Joulu 2015: Estetapani-kilpailut

Joulu 2015: ERJ tarinakilpailut

Tervetuloa mukaan Pikkiksen ERJ:n alaisiin tarinakilpailuihin!

Kilpailupäivä: 13.12.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.12.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: tulokset ratkaistaan laittamalla tekstit paremmuusjärjestykseen

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 60 cm, tuom. Kati
2. 90 cm, tuom. Kati
3. 120 cm, tuom. Kati

Kirjoita tarinan tai runon muodossa kuvaus kilpailupäivästä tai suorituksesta omasta näkökulmastasi. Tekstin pituus max 300 sanaa.

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus on pakollinen!

Osallistuminen

Osallistuminen sähköpostiin kkilpailut@gmail.com otsikolla ERJ tarina:
Luokka nro
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000
Tarina tai runo

Osallistujat

1. 60 cm
1. Liia (VRL-11284) – Newport Bryste
Tunsin vatsassa vain pienen ”viuh” ja ”päng”, kun putosin keskelle puuterilumen peittämää ratsastuskenttää. ”Ahaa okei”, tokaisin pudistellessani vaatteitani ja katsellessani Ryysyä vetämässä hurjaa pukkilaukkaa pitkin lämmittelykenttää. En ollut mahdollisesti milloinkaan hävennyt niin paljoa, kuin juuri tänä kyseisenä hetkenä kun tarvoin kohti minua tapittamaan pysähtynyttä oria. Poni antoi onneksi ottaa itsensä helposti kiinni ja aivan kuin asiat eivät olisi voineet vielä tästä pahentua, kajahti nimemme kovaäänisistä sillä samalla hetkellä kun olin taas takaisin satulassa. Hiljaa kiroillen ohjasin puhisevan ja pöhisevän orin kohti kenttää ja muutaman laukkakierroksen jälkeen ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin astua suoraan leijonanluolaan. Ohjasin Ryysyn ensimmäiselle esteelle. Olin pudota toistamiseen ponin selästä siitä silkasta järkytyksestä, että mitään kummallista ei ollut tapahtunut! Ryysy jatkoi laukkaa ja ohjasin sitä seuraavalle esteelle – eikä vieläkään! Mitään kamalaa ei tapahtunut vieläkään! Aloin jo hiukan luottaa uudestaan omiin ja ponini taitoihin, kunnes edessämme avautui varsin lohduton näkymä (siis Ryysyn mielestä); sarja. Sarjat eivät vielä olleet täysin nuoren ponin hallinnassa, eikä suoritus tälläkään kertaa ollut täysin virheetön. Jatkoimme kuitenkin uutterasti radan loppuun saakka, enkä lopulta kuitenkaan voinut olla kuin ylpeä suloisesta ratsustani. Ainakin siihen saakka, kun se jälleen yritti heittää minut selästään keskelle tuijottavia silmäpareja.

2. 90 cm
1. Disa (VRL-03335) – Flaming Girl VH13-044-0210
En voinut olla hymyilemättä kuullessani parin pikkutytön ihastelevan katsomossa Liekin häntään sidottua ”ihanan söpöä joulunpunaista” rusettia. Onneksi asioista voi ajatella myös positiivisesti. ”Eikös niin?” mutisin tammalleni, joka suorastaan hehkui positiivisuutta vetäessään happaman sitruunaisen ilmeen kanssakilpailijan hölkätessä meistä ohi muutamien metrien etäisyydeltä. Eivät tytöt sentään ylistäneet lähinnä loskaa väriltään muistuttavaa tammaani lumenvalkeaksi.

Viime hetken hyvän mielin buusti antoi lisäpotkua edessä siintävälle esteradalle. Vaan matka oli päättyä jo ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Liekki otti ilon irti heti ensimmäisellä esteellä heittäen takapuolen säpäkästi ilmaan alastulon jälkeen. Tiesin kyllä, ettei ratsuni ole aina turhan vakavamielinen työskennellessään, mutten ollut varautunut noin mojovaan koikkaloikkaan. Tarrasin hammasta purren Liekin kaulaan, harjaan, mihin ikinä sainkin otteen ja sain pidettyä itseni selässä. Parin sekunin ajan olimme kumpikin pihalla kuin lumiukot, mutta havahduin nopeasti kokoamaan itseni ja ottamaan jolkottelemaan lähteneen Liekin taas linjoille. Matka jatkui niin kuin äsken ei olisi tapahtunut yhtään mitään.

Liekki oli loppuradan ajan oikein muikeana antaessani sen paahtaa hieman reippaamassa tempossa, kiitos alussa hukkaan valuneiden sekuntien. Itseasiassa se ei ollut yhtään hullumpi ratsastaa – eipähän ehtinyt miettiä kolttosia. Kerran tamma kolautti okserilla takakinttunsa puomiin, joka onneksi jäi niille sijoilleen heilahtelusta huolimatta. Sen verran hyvin kolahdus kuului myös selkään, että vasta radan jälkeen uskalsin katsoa miten oli käynyt. Okserin jälkeisiin hyppyihin Liekki jätti jo ihan omasta tahdostaan vähän enemmän ilmavaraa. Kaikesta häslingistä huolimatta ratsastaja oli maalilinjan ylittämisen jälkeen niin hyvällä tuulella, että ehkäpä Liekki saa kahviosta piparin pikkujoululahjaksi.

2. Liia (VRL-11284) – Brynmor Idris
”Jaahas, tää on taas niin tätä”, mutisin kiristyneiden huulieni välistä kun koitin kammeta itseni ympäriinsä säntäilevän Iiron selkään. Joku oli joskus sanonut, että on rikkaus pysyä sielultaan nuorena, mutta tällä hetkellä kyseenalaistin täysin koko lausahduksen – Iiro on yksi pisimpään omistamistani poneista, kiertänyt lukemattomissa kilpailuissa ja tuottanut maailmaan ihan selväpäisiä jälkeläisiäkin, joten miten ihmeessä se onnistui jälleen pystyttämään kisapaikalla tällaisen fiaskon? Ohikulkevat ihmiset katsoivat huvittuneina kun ohjasin ponin lämmittelemään, eikä ollut mikään maailman helpoin teko olla hyppäämättä ponin selästä tallirakennuksen pimeimpään nurkkaan pillittämään. Lämmittelyjen aikana Iiro onneksi jo vähän vakavoitui; se ei jaksanut enää nillittää jokaista apua vastaan eikä ollut säikkyvinään kentän laidoilta putoilevia lumikönttejä. Aloin itsekin hiukan rentoutua ja muistin jälleen tärkeän asian – tällaistahan orin kanssa oli aina ollut! Aluksi heitetään kuperkeikkaa kun kisapaikka jännittää ja tammat kiinnostaa, mutta kun päästään työntouhuun niin voi taas jälleen olla kiitollinen tämänkin ponin rahtaamisesta Suomen kamaralle. Kun meidän vuoro tuli, onnistuin rekisteröimään radan ulkoisista asioista vain joululaulun, joka kajahti soimaan juuri kun lähdimme kohti ensimmäistä estettä. Jännitys karisi matkoihinsa jo ennen ensimmäisen esteen ylitystä ja Iirokin tuntui varsin päättäväiseltä antamaan kampoihin epäileville katseille. Esteet ylittyivät helposti toinen toisensa jälkeen. Sarjankaan kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa, joskin radan viimeinen este sai Iirolta selkeästi pasmat sekaisin. Ori hätkähti viimeisen pystyn äkisti lepattavia, kirkkaan jouluisia viirejä, mutta muisti ihailtavan nopeasti nähneensä moisia mörköjä ennenkin. Huokaisin helpotuksesta ja taputin tyytyväisenä Iiroa, joka laukkasi häntä korkealla ja innokkaasti puhisten. Enää oli jännitettävänä vain tuomarien pisteet ja muiden ratsukoiden sijoittuminen – sen jälkeen pääsisin höyryävän glögimukin kanssa tarjoilemaan Iirolle sylin täydeltä herkkuja upeasta suorituksesta!

3. Nicky (VRL-14087) – Breezy Karyn VH14-035-0022
Olin ilmoittautunut Sachan ja Karan kanssa esteratsastuskilpailuihin, Suomeen. Max oli tuijottanut minua suu auki kysyen:
”Are ypu crazy? To Finland?”
Rick oli lähtenyt mukaani kisoihin ja olimme lentäneet pitkän lennon Australiasta Suomeen. Onneksi olimme viimein perille ja tänään oli itse suuri päivä, eli kilpailupäivä! Ensin oli vuorossa Karan luokka. Rick oli laittanut tamman valmiiksi, kun saavuin tallille. Pääsin heti lämmittelemään tammaa ja se kulki hyvin ohjalla.
”Seuraavana vuorossa Raija Ratsastaja ja Hermanni Heponen. Valmistautumaan Nicky Crampton ja Breezy Karyn”, kaikui kaiuttimista.
Ymmärsin vain nimeni, mutta tiesin, että minun pitäisi mennä kentän luokse. Katsoin, kuinka edellinen ratsukko ratsasti radan hyvin ja yritin huomata radasta vielä kohtia, joihin minun kannattaisi kiinnittää huomiota. Tuli meidän vuoromme ja menimme kentälle. Saatuamme lähtömerkin ohjasin Karan kohti ensimmäistä estettä ja hyppäsimme puhtaasti sen yli. Toinenkin este sujui, mutta sen jälkeen tajusin olevani hetken eksyksissä ja etsin katseellani kolmatta estettä. Onnekseni huomasin sen ja annoin Karalle lisää pohkeita. Rata sujui hyvin, mutta viidennen esteen jälkeen tuli tiukka mutka ja se hieman levisi meillä. Kannustin Karan hieman kovempaan vauhtiin, mutta pidätin sitä ennen estettä. Loppurata sujui kivasti ja olin iloinen suorituksesta. Halasin Karaa pitkään maaliviivan jälkeen.
Tamma tuntui käyvän vielä kuumana esteiden ylityksen jälkeen. Se keksikin ottaa ohjat omiin käsiin ja hypätä yhden esteen yli vielä. Olin vähällä tippua tamman selästä ja jouduinkin roikkumaan kiinni sen harjassa. Tultuamme takaisin maan kamaralle luiskahdin satulasta ja huomasin istuvani Karan vieressä maassa takapuoli kipeänä. Nousin maasta nolona ja pudistelin itseäni hiekasta. Talutin tamman äkkiä radan luota pois.

3. 120 cm
1. Nicky (VRL-14087) – Tremills Rio Sacha VH15-115-0005
Lastaussilta alas ja hevonen ulos,
nainen kysyi minulta: ”Onko tuo suomenhevonen?”
Katsoessani Sachaa se juoksi jo kukkapenkkiin karaten.
Sanoin naiselle: ”Australialainen se on,
vaikkakin hieman sellainen vallaton.”

Sacha seisoi varusteet päällä,
ja ratsastaja sen selässä ylhäällä.
Tuli meidän vuoro luokassa,
mutta olimme hieman hukassa.
Kentälle kovaa vauhtia kiisimme,
siinä eivät olleet kaikki kriisimme.

Ratsastajan ja hevosen yhteistyö ei oikein pelaa,
ja sen sanottiinkin olevan yhtä sotaa.
Ratsukko muistutti hieman kenguruita,
eikä luokassa ollut samankaltaisia muita.
Vaikka kengurut jäivät kotiin,
kyllä niitä aina matkia sopii.

Esteen yli tai ali,
oli maa valkoinen kuin naali.
Kavio puomiin osuen,
menee ratsukko radalla hieman hosuen.
Mielessä onkin kulta,
Ei taida voitto kotiin tulla.

Ratsukko kiitää yli maaliviivan.
Tiputtaa joku maahan nenäliinan.
Kiskaisee nenäliinan mukaansa tuuli,
Sacha sitä möröksi luuli.
Ulos kentältä mentiin yli aidan,
juostiin aina tallin toisen laidan.

Tamma rauhoittuen,
ratsastaja sitä taputtaen.
Radan mentyä huonosti,
mikään ei voinut olla enää kehnosti.

2. Minja.E (VRL-14226) -Rondigo RE VH15-066-0199
Kilpailupäivämme Ronin kanssa oli erittäin onnistunut, huolimatta siitä, että nämä olivat orin elämän ensimmäiset kilpailut. Ori käyttäytyi järkevästi, vaikka paikalla olikin kasapäin kauniimman sukupuolen edustajia, eikä se ollut haastamassa riitaa muiden miesten kanssa. Jopa itse radalla Roni yllätti minut aivan ennen näkemättömällä tavalla – se ylitti kaikki esteet mukisematta, eikä meidän aikakaan voinut järin huono olla. Vaikka radalla oli muutama erikoisempi este joukossa, ei nekään hetkauttanut uljasta oriani. Olen erittäin tyytyväinen suorituksestamme ja koko kisapäivästä ylipäänsä!

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 23.11.2015 Aihe(et): Estekisat, Joulu 2015, Kilpailut | Kommentit pois päältä artikkelissa Joulu 2015: ERJ tarinakilpailut

Harjoitusestekilpailut 25.9.2015

Tervetuloa osallistumaan Pikkiksen harjoitusesteratsastuskilpailuihin! Tulokset arvotaan puolueettomasti arvontakoneella lyhyellä arvonnalla. Kilpailuiden vastuuhenkilönä toimii Milja.

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm
2. 60 cm
3. 80 cm
4. 100 cm

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan klo 23.59 mennessä muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja ‐ Ratsu

Tulokset

1. 40 cm
1. Kati – Lemon Trio PB
2. annika n – Moon Selena
3. Bella – Athena Sweetie
4. annika n – Villahaan Kesävilja
5. Bella – Super Girl
6. Bella – Caspian Dream
7. Kati – Tripia NON
8. annika n – Truu Satumörkö
9. Kati – Tiilikan Kakkua O-ou

2. 60 cm
1. Bella – Fitjungur frá Reykjavik
2. annika n – Villahaan Kesävilja
3. Mila – Splash of Keno
4. Bella – Leskenlehden Elämänilo
5. annika n – Truu Satumörkö
6. Kati – Chivas
7. Mila – Yläkokon Tuisku
8. Bella – Dynamite Jack
9. annika n – Moon Selena
10. Kati – Tripia NON
11. Inna – Hazelnut Crust
12. Kati – Lemon Trio PB
13. Mila – Hugging Rewa
14. Milja – Dose of Dope

3. 80 cm
1. Mila – P.O. Vikarasti
2. Inna – Hazelnut Crust
3. Milja – Dose of Dope
4. Inna – Never Say Never
5. annika n – Rokkenrollii
6. Bella – Fitjungur frá Reykjavik
7. Bella – Dynamite Jack
8. Mila – Kinderi Suprise
9. annika n – Riikinnevan Villipimu
10. annika n – Luutnantti
11. Mila – Hoppalong Birdie
12. Bella – Leskenlehden Elämänilo

4. 100 cm
1. Siri – Susikallion Pantteri
2. Kati – Fiktion Rosvo-Roope
3. Siri – Lagle
4. Inna – Never Say Never
5. Mila – Kazimir Ion
6. Kati – Agve
7. annika n – Rokkenrollii
8. annika n – Luutnantti
9. Siri – Susikallion Demon
10. Mila – Artiikin Ilotuikku
11. annika n – Riikinnevan Villipimu

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 25.9.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 6 kommenttia

ERJ-esteratsastuskilpailut 5.8.2015

Tervetuloa mukaan Pikkiksen seura- ja aluetason esteratsastuskilpailuihin!

Kilpailupäivä: 05.08.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 04.08.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: porrastettu/suhteutettu arvonta

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm (seurataso) vaikeustaso 0
2. 60 cm (seurataso) vaikeustaso 0
3. 80 cm (aluetaso) vaikeustaso 1
4. 100 cm (aluetaso) vaikeustaso 1

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus ja hevosen VH-tunnus ovat pakolliset!

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000

Tulostilanne

Tulokset ovat tulleet.

Osallistujat

1. 40 cm (seurataso)
Alexiina C. (VRL-02207) – Redlight VH14-014-0101
Alexiina C. (VRL-02207) – Missin Appeal VH15-035-0174
Alexiina C. (VRL-02207) – Kings Calinka VH11-040-0170

2. 60 cm (seurataso)
Alexiina C. (VRL-02207) – Redlight VH14-014-0101
Alexiina C. (VRL-02207) – Missin Appeal VH15-035-0174
Alexiina C. (VRL-02207) – Kings Calinka VH11-040-0170

3. 80 cm (aluetaso)
Rähinä (VRL-10138) – March to Malibu VH15-021-0506
Alexiina C. (VRL-02207) – Pirat av Krime VH14-051-0005
Alexiina C. (VRL-02207) – Appetite Revenge W VH13-102-0078
Alexiina C. (VRL-02207) – Ephrata VH13-102-0074
Tuulia T. (VRL-00084) – Mithril v. Moons VH15-017-0015
Lashrael (VRL-12379) – Annagül VH15-001-0048
Lashrael (VRL-12379) – Nouvion Aleksei VH15-039-0045
Viivuska (VRL-00502) – Romeo Krypton VH15-066-0124
Viivuska (VRL-00502) – Eldorado Krypton VH15-066-0137
Viivuska (VRL-00502) – Lieutenant Krypton VH15-066-0139

4. 100 cm (aluetaso)
Rähinä (VRL-10138) – March to Malibu VH15-021-0506
Alexiina C. (VRL-02207) – Pirat av Krime VH14-051-0005
Alexiina C. (VRL-02207) – Appetite Revenge W VH13-102-0078
Alexiina C. (VRL-02207) – Ephrata VH13-102-0074
Lashrael (VRL-12379) – Annagül VH15-001-0048
Lashrael (VRL-12379) – Nouvion Aleksei VH15-039-0045
Viivuska (VRL-00502) – Hartebeast NON VH15-021-0485
Viivuska (VRL-00502) – Psychopath Hexen VH15-066-0067
Viivuska (VRL-00502) – Romeo Krypton VH15-066-0124

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 25.7.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 5 kommenttia

ERJ-esteratsastuskilpailut 29.7.2015

Tervetuloa mukaan Pikkiksen seura- ja aluetason esteratsastuskilpailuihin!

Kilpailupäivä: 29.07.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.07.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: porrastettu/suhteutettu arvonta

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm (seurataso) vaikeustaso 0
2. 60 cm (seurataso) vaikeustaso 0
3. 80 cm (aluetaso) vaikeustaso 1
4. 100 cm (aluetaso) vaikeustaso 1

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus ja hevosen VH-tunnus ovat pakolliset!

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000

Tulostilanne

Tulokset ovat tulleet.

Osallistujat

1. 40 cm (seurataso)
Mette (VRL-13589) – Dottie VH14-035-0241
Sussu (VRL-12636) – Jada Ghislaine VH15-076-0005
Sussu (VRL-12636) – Tuiskulan Madeleine VH15-102-0023
Hilla (VRL-14094) – Harmin Anviili VH15-018-1441
Hilla (VRL-14094) – Taianomainen Salaisuus VH15-018-1442
Hilla (VRL-14094) – Marliini VH15-018-1443
KurasaOsore (VRL-11602) – Mind Heist of KO VH12-001-0039
KurasaOsore (VRL-11602) – Poika Saunoo VH13-018-0691
July (VRL-13498) – Under Control VH14-052-0068
July (VRL-13498) – Kravel Krombon VH15-052-0032
July (VRL-13498) – Vivian von Thiara VH15-052-0051
Creimeide (VRL-06904) – Hollabar Hannibal VH15-035-0192
Creimeide (VRL-06904) – Cjansson Larsson Wyr VH15-027-0257
Creimeide (VRL-06904) – Elfengård Gamrahm VH15-028-0287
Kida (VRL-08368) – Cranleigh Juicy VH15-021-0272
Neela (VRL-14144) – Bladefury VH15-021-0518
Neela (VRL-14144) – Mandala VH15-021-0519
Neela (VRL-14144) – Solar Impact VH15-021-0521
Kati (VRL-00102) – Chicadelita Feig VH15-006-0089
Miivi (VRL-13320) – Huvitutin Aurinkokuningas VH15-018-1514
Miivi (VRL-13320) – Akim VH15-001-0133
Miivi (VRL-13320) – Wiktoria VH15-012-0402
sandi (VRL-07737) – Lady Luck Vegas VH15-013-0011
sandi (VRL-07737) – Grieving Zombie VH14-102-0036
sandi (VRL-07737) – Taffynerd Random VH15-029-0464

2. 60 cm (seurataso)
Mette (VRL-13589) – Dottie VH14-035-0241
Sussu (VRL-12636) – Jada Ghislaine VH15-076-0005
Hilla (VRL-14094) – Harmin Anviili VH15-018-1441
Hilla (VRL-14094) – Taianomainen Salaisuus VH15-018-1442
Hilla (VRL-14094) – Marliini VH15-018-1443
KurasaOsore (VRL-11602) – Mind Heist of KO VH12-001-0039
KurasaOsore (VRL-11602) – Poika Saunoo VH13-018-0691
Tildu(VRL-11246)- Rabitando VH15-056-0018
July (VRL-13498) – Under Control VH14-052-0068
July (VRL-13498) – Kravel Krombon VH15-052-0032
July (VRL-13498) – Vivian von Thiara VH15-052-0051
Rähinä (VRL-10138) – March to Malibu VH15-021-0506
Creimeide (VRL-06904) – Hollabar Hannibal VH15-035-0192
Creimeide (VRL-06904) – Cjansson Larsson Wyr VH15-027-0257
Creimeide (VRL-06904) – Elfengård Gamrahm VH15-028-0287
Kida (VRL-08368) – Cranleigh Juicy VH15-021-0272
Neela (VRL-14144) – Mandala VH15-021-0519
Neela (VRL-14144) – Solar Impact VH15-021-0521
Neela (VRL-14144) – Zatalia VH15-021-0522
Kati (VRL-00102) – Chicadelita Feig VH15-006-0089
Miivi (VRL-13320) – Huvitutin Aurinkokuningas VH15-018-1514
Miivi (VRL-13320) – Akim VH15-001-0133
Miivi (VRL-13320) – Wiktoria VH15-012-0402
sandi (VRL-07737) – Lady Luck Vegas VH15-013-0011
sandi (VRL-07737) – Taffynerd Random VH15-029-0464
sandi (VRL-07737) – Unholan Kiara VH04-018-1235

3. 80 cm (aluetaso)
Sussu (VRL-12636) – Crayon Prayer VH15-021-0459
Sussu (VRL-12636) – Zerma Siw VH14-053-0156
Tildu (VRL-11246)- Austrada VH15-102-0027
Tildu(VRL-11246)- Star Nevilla VH15-012-0391
Tildu (VRL-11246)- Santa Soprano VH15-099-0007
Tuulia T. (VRL-00084) – Fortum Joe VH15-031-0825
Marru (VRL-03282) – Lock ’n’ Load VH15-044-0241
Kati (VRL-00102) – Agve VH15-093-0027
Miivi (VRL-13320) – Pelageya VH15-039-0070
Miivi (VRL-13320) – Godson Udele VH15-115-0008
Miivi (VRL-13320) – Rostislav VH15-120-0009
sandi (VRL-07737) – Unholan Kiara VH04-018-1235
sandi (VRL-07737) – KW Ghostly VH14-024-0116
sandi (VRL-07737) – Dahlgårds Viserys VH14-028-0188

4. 100 cm (aluetaso)
eva (VRL-03938) – Don Vican VH15-164-0012
Sussu (VRL-12636) – Crayon Prayer VH15-021-0459
Tuulia T. (VRL-00084) – Fortum Joe VH15-031-0825
Marru (VRL-03282) – Lock ’n’ Load VH15-044-0241
Kati (VRL-00102) – Agve VH15-093-0027
Miivi (VRL-13320) – Pelageya VH15-039-0070
Miivi (VRL-13320) – Godson Udele VH15-115-0008
Miivi (VRL-13320) – Rostislav VH15-120-0009
sandi (VRL-07737) – Goldmine VH05-029-2783
sandi (VRL-07737) – Ramino LC VH00-043-7772
sandi (VRL-07737) – That’s Great Kardell VH03-052-4662

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 13.7.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 16 kommenttia

ERJ-esteratsastuskilpailut 22.7.2015

Tervetuloa mukaan Pikkiksen seura- ja aluetason esteratsastuskilpailuihin!

Kilpailupäivä: 22.07.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.07.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: porrastettu/suhteutettu arvonta

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm (seurataso) vaikeustaso 0
2. 60 cm (seurataso) vaikeustaso 0
3. 80 cm (aluetaso) vaikeustaso 1
4. 100 cm (aluetaso) vaikeustaso 1

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus ja hevosen VH-tunnus ovat pakolliset!

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000

Tulostilanne

Tulokset ovat tulleet.

Osallistujat

1. 40 cm (seurataso)
Mette (VRL-13589) – Dottie VH14-035-0241
Disa (VRL-03335) – Glenwood Meliot VH14-022-0148
Disa (VRL-03335) – Pendragon II VH05-023-2100
Hilla (VRL-14094) – Huuhaan Kalmankalpea VH15-018-1440
Hilla (VRL-14094) – Harmin Anviili VH15-018-1441
Hilla (VRL-14094) – Marliini VH15-018-1443
KurasaOsore (VRL-11602) – Poika Saunoo VH13-018-0691
KurasaOsore (VRL-11602) – Mind Heist of KO VH12-001-0039
Sussu (VRL-12636) – Imperial Tsunami Solo VH14-031-0842
Sussu (VRL-12636) – Tuiskulan Madeleine VH15-102-0023
Eeva T. (VRL-00410) – Curriequinquin EC VH15-021-0500
Eeva T. (VRL-00410) – Piqué VH15-021-0066
Emppu (VRL-11600) – Susikallion Siivekäs Sovittelija VH13-017-0604
Emppu (VRL-11600) – Diamond Nata VH13-102-0062
Kida (VRL-08368) – Cranleigh Juicy VH15-021-0272
Kati (VRL-00102) – Agve VH15-093-0027

2. 60 cm (seurataso)
Mette (VRL-13589) – Dottie VH14-035-0241
Disa (VRL-03335) – Glenwood Meliot VH14-022-0148
Disa (VRL-03335) – Pendragon II VH05-023-2100
Hilla (VRL-14094) – Huuhaan Kalmankalpea VH15-018-1440
Hilla (VRL-14094) – Harmin Anviili VH15-018-1441
Hilla (VRL-14094) – Marliini VH15-018-1443
KurasaOsore (VRL-11602) – Poika Saunoo VH13-018-0691
KurasaOsore (VRL-11602) – Mind Heist of KO VH12-001-0039
Sussu (VRL-12636) – Imperial Tsunami Solo VH14-031-0842
Sussu (VRL-12636) – Tuiskulan Madeleine VH15-102-0023
Emppu (VRL-11600) – Susikallion Siivekäs Sovittelija VH13-017-0604
Emppu (VRL-11600) – Diamond Nata VH13-102-0062
Kida (VRL-08368) – Cranleigh Juicy VH15-021-0272
Kati (VRL-00102) – Agve VH15-093-0027
Anna (07228) – Tansaania VH15-018-1207

3. 80 cm (aluetaso)
eva (VRL-03938) – Don Vican VH15-164-0012
Tuulia T. (VRL-00084) – Fortum Joe VH15-031-0825
Tildu(VRL-11246)- Star Nevilla VH15-012-0391
Tildu(VRL-11246)- Santa Soprano VH15-099-0007
Tildu(VRL-11246)- Austrada VH15-102-0027
Sussu (VRL-12636) – Trinity Kern VH15-012-0357
Sussu (VRL-12636) – Zerma Siw VH14-053-0156
Sussu (VRL-12636) – Jada Ghislaine VH15-076-0005
Eeva T. (VRL-00410) – Curriequinquin EC VH15-021-0500
Eeva T. (VRL-00410) – Piqué VH15-021-0066
Emppu (VRL-11600) – S’ Darell VH13-031-0328
Kati (VRL-00102) – Fiktion Rosvo-Roope VH15-018-0926
Anna (07228) – Tansaania VH15-018-1207

4. 100 cm (aluetaso)
eva (VRL-03938) – Don Vican VH15-164-0012
Tuulia T. (VRL-00084) – Fortum Joe VH15-031-0825
Minni (VRL-10337) – Alegre’s Minnie VH15-029-0393
Sussu (VRL-12636) – Trinity Kern VH15-012-0357
Sussu (VRL-12636) – Zerma Siw VH14-053-0156
Sussu (VRL-12636) – Jada Ghislaine VH15-076-0005
Emppu (VRL-11600) – S’ Darell VH13-031-0328
Kati (VRL-00102) – Fiktion Rosvo-Roope VH15-018-0926

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 13.7.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 14 kommenttia

ERJ-esteratsastuskilpailut 10.6.2015

Tervetuloa mukaan Pikkiksen seura- ja aluetason esteratsastuskilpailuihin!

Kilpailupäivä: 10.06.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 09.06.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: porrastettu/suhteutettu arvonta

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm (seurataso) vaikeustaso 0
2. 60 cm (seurataso) vaikeustaso 0
3. 80 cm (aluetaso) vaikeustaso 1
4. 100 cm (aluetaso) vaikeustaso 1

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus ja hevosen VH-tunnus ovat pakolliset!

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000

Tulostilanne

Tulokset ovat tulleet.

Osallistujat

1. 40 cm (seurataso)
Kida (VRL-08368) – Pawpaw VH15-011-0254
Kida (VRL-08368) – Sheila GER VH15-011-0255
Kida (VRL-08368) – Veruca GER VH15-011-0256
Mette (VRL-13589) – Mimosa VH15-010-0100
K.K. (VRL-02898) – Saffire VH15-076-0020
Cee (VRL-01288) – Ce’s Apachio VH13-039-0023
Cee (VRL-01288) – Ce’s Prokhor VH13-039-0024
Tuulia T. (VRL-00084) – Gwrmgattock Heledd VH14-026-0126
Tuulia T. (VRL-00084) – Llygedyn Eirinen Fair VH15-026-0066
Tuulia T. (VRL-00084) – Nerywick Swandance VH15-027-0214
Cannabia (VRL-00033) – Pennyroyal Ion VH15-031-0682
Cannabia (VRL-00033) – Amareth Fair VH15-031-0683
Cannabia (VRL-00033) – Amaterasu Ion VH15-031-0685
Miivi (VRL-13320) – Impress Odysse LM VH15-021-0371
Miivi (VRL-13320) – Vosprijatie Ion VH15-039-0061
Lashrael (VRL-12379) – Mellody LAC VH15-024-0102
Lashrael (VRL-12379) – Nouvion Aleksei VH15-039-0045
Lashrael (VRL-12379) – Gurban VH14-001-0145
Dani (VRL-03561) – Moana’s Osiris VH15-022-0046
Dani (VRL-03561) – Nira Neala VH15-024-0029

2. 60 cm (seurataso)
Kida (VRL-08368) – Pawpaw VH15-011-0254
Kida (VRL-08368) – Sheila GER VH15-011-0255
Kida (VRL-08368) – Veruca GER VH15-011-0256
Mette (VRL-13589) – Mimosa VH15-010-0100
K.K. (VRL-02898) – Saffire VH15-076-0020
Cee (VRL-01288) – Ce’s Apachio VH13-039-0023
Cee (VRL-01288) – Ce’s Prokhor VH13-039-0024
Tuulia T. (VRL-00084) – Gwrmgattock Heledd VH14-026-0126
Tuulia T. (VRL-00084) – Llygedyn Eirinen Fair VH15-026-0066
Tuulia T. (VRL-00084) – Nerywick Swandance VH15-027-0214
Cannabia (VRL-00033) – Pennyroyal Ion VH15-031-0682
Cannabia (VRL-00033) – Amareth Fair VH15-031-0683
Cannabia (VRL-00033) – Amaterasu Ion VH15-031-0685
Miivi (VRL-13320) – Impress Odysse LM VH15-021-0371
Miivi (VRL-13320) – Vosprijatie Ion VH15-039-0061
Lashrael (VRL-12379) – Nouvion Ivanna VH15-001-0051
Lashrael (VRL-12379) – Lenwë of Evenstar VH13-011-0438
Lashrael (VRL-12379) – Stand Up And Fight VH14-011-0087
Dani (VRL-03561) – Moana’s Osiris VH15-022-0046
Dani (VRL-03561) – Nira Neala VH15-024-0029
Kati (VRL-00102) – Fiktion Rosvo-Roope VH15-018-0926

3. 80 cm (aluetaso)
Miimu (VRL-13963) – Pure Strength VH15-012-0090
Inna (VRL-05322) – Hazelnut Crust VH15-202-0014
Kida (VRL-08368) – Cranleigh Donatella VH15-011-0259
Kida (VRL-08368) – Adam Swang VH15-048-0079
Mette (VRL-13589) – Larissa WT VH14-031-0492
Cee (VRL-01288) – Nouvion Verochka VH15-039-0041
Marru (VRL-03282) – Luthor Luno VH15-044-0203
Tuulia T. (VRL-00084) – HRW Imperator VH15-011-0264
Tuulia T. (VRL-00084) – Chaumont Sibelius VH15-011-0265
Tuulia T. (VRL-00084) – Valiant Smashbox VH15-031-0288
Minni (VRL-10337) – Alegre’s Minnie VH15-029-0393
Minni (VRL-10337) – Mycroft OC VH14-061-0164
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Siberie VH15-011-0229
Lashrael (VRL-12379) – Aeon of Evenstar VH14-011-0088
Lashrael (VRL-12379) – Thelion of Evenstar VH14-011-0089
Lashrael (VRL-12379) – Cirion Illuminé VH14-011-0093
Dani (VRL-03561) – Pencalow Prima VH15-022-0012
Dani (VRL-03561) – Dawn Pandora VH15-022-0014
Dani (VRL-03561) – Priscilla VH15-023-0033
Scilla (VRL-00091) – London Palladium VH15-011-0195

4. 100 cm (aluetaso)
Miimu (VRL-13963) – Pure Strength VH15-012-0090
Inna (VRL-05322) – Hazelnut Crust VH15-202-0014
Kida (VRL-08368) – Cranleigh Donatella VH15-011-0259
Kida (VRL-08368) – Adam Swang VH15-048-0079
Mette (VRL-13589) – Larissa WT VH14-031-0492
Cee (VRL-01288) – Nouvion Verochka VH15-039-0041
Marru (VRL-03282) – Luthor Luno VH15-044-0203
Tuulia T. (VRL-00084) – HRW Imperator VH15-011-0264
Tuulia T. (VRL-00084) – Chaumont Sibelius VH15-011-0265
Tuulia T. (VRL-00084) – Valiant Smashbox VH15-031-0288
Minni (VRL-10337) – Alegre’s Minnie VH15-029-0393
Minni (VRL-10337) – Mycroft OC VH14-061-0164
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Siberie VH15-011-0229
Lashrael (VRL-12379) – le Rêve Learning to Fly VH12-011-0177
Lashrael (VRL-12379) – We Ride Together VH14-011-0090
Lashrael (VRL-12379) – Rallying Cry VH14-011-0091
Dani (VRL-03561) – Mathilde VH15-023-0034
Dani (VRL-03561) – Pillowfight! Stinder VH14-029-0527
Scilla (VRL-00091) – London Palladium VH15-011-0195

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 4.6.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 16 kommenttia

ERJ-esteratsastuskilpailut 3.6.2015

Tervetuloa mukaan Pikkiksen seura- ja aluetason esteratsastuskilpailuihin!

Kilpailupäivä: 03.06.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 02.06.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: porrastettu/suhteutettu arvonta

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm (seurataso) vaikeustaso 0
2. 60 cm (seurataso) vaikeustaso 0
3. 80 cm (aluetaso) vaikeustaso 1
4. 100 cm (aluetaso) vaikeustaso 1

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus ja hevosen VH-tunnus ovat pakolliset!

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000

Tulostilanne

Tulokset ovat tulleet.

Osallistujat

1. 40 cm (seurataso)
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Clayton Wolf VH15-031-0693
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Lyrika Prime VH15-031-0700
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Photoshoot Prime VH15-066-0119
K.K. (VRL-02898) – Saffire VH15-076-0020
Mette (VRL-13589) – Mimosa VH15-010-0100
Karoliina (VRL-01093) – Lakeuksien Waldorf-Astoria VH14-011-0470
Karoliina (VRL-01093) – Lakeuksien Netherthorpe VH14-011-0471
Karoliina (VRL-01093) – Lakeuksien Auld Alliance VH14-031-0900

2. 60 cm (seurataso)
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Clayton Wolf VH15-031-0693
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Lyrika Prime VH15-031-0700
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Photoshoot Prime VH15-066-0119
K.K. (VRL-02898) – Saffire VH15-076-0020
Mette (VRL-13589) – Mimosa VH15-010-0100
Mette (VRL-13589) – Larissa WT VH14-031-0492
Mette (VRL-13589) – Lorenzo VH14-035-0187
Karoliina (VRL-01093) – Lakeuksien Waldorf-Astoria VH14-011-0470
Karoliina (VRL-01093) – Lakeuksien Netherthorpe VH14-011-0471
Karoliina (VRL-01093) – Lakeuksien Auld Alliance VH14-031-0900

3. 80 cm (aluetaso)
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Tuulen Venla VH15-018-0999
Miimu (VRL-13963) – Pure Strength VH15-012-0090
Mette (VRL-13589) – Larissa WT VH14-031-0492
Mette (VRL-13589) – Lorenzo VH14-035-0187
Mette (VRL-13589) – Tamran Express VH11-077-0046
Eeva T. (VRL-00410) – Cranleigh Hydra VH15-048-0058

4. 100 cm (aluetaso)
Milla Virtuaali (VRL-14021) – Tuulen Venla VH15-018-0999
Miimu (VRL-13963) – Pure Strength VH15-012-0090
Mette (VRL-13589) – Tamran Express VH11-077-0046
Eeva T. (VRL-00410) – Cranleigh Hydra VH15-048-0058

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 30.5.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 6 kommenttia

ERJ-esteratsastuskilpailut 27.5.2015

Tervetuloa mukaan Pikkiksen seura- ja aluetason esteratsastuskilpailuihin!

Kilpailupäivä: 27.05.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.05.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli (PIKK6753)
Vastuuhenkilö: Milja (VRL-00692)
Arvontatapa: porrastettu/suhteutettu arvonta

Luokat ja osallistumisrajoitukset

1. 40 cm (seurataso) vaikeustaso 0
2. 60 cm (seurataso) vaikeustaso 0
3. 80 cm (aluetaso) vaikeustaso 1
4. 100 cm (aluetaso) vaikeustaso 1

Kilpailut ovat avoinna kaikille!
Luokkiin mahtuu kolmekymmentä (30) osallistujaa
Ratsastaja saa tuoda kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
Hevonen saa osallistua kahteen (2) eri luokkaan
Hevonen saa osallistua kerran yhteen luokkaan
Ratsastajan VRL-tunnus ja hevosen VH-tunnus ovat pakolliset!

Osallistuminen

Osallistuminen kutsun alaosaan muodossa:
Luokka 1 tai Luokat 1 & 2
Ratsastaja (VRL-00000) ‐ Ratsu VH00-000-0000

Tulostilanne

Tulokset ovat tulleet.

Osallistujat

1. 40 cm (seurataso)
Mette (VRL-13589) – Fennel Kern VH15-012-0316
Mette (VRL-13589) – Manfred VH14-017-0385
Mette (VRL-13589) – Eppie Wow VH14-017-0459
Veea (VRL-05805) – Petäjän Varjolilja VH15-018-0064
Veea (VRL-05805) – Moon Ramoona VH15-018-1052
Veea (VRL-05805) – Remelaelle VH15-021-0360
Dani (VRL-03561) – Pencalow Prima VH15-022-0012
Dani (VRL-03561) – Llamas Aphrodite VH14-024-0251
Dani (VRL-03561) – Cwmcaern Welsh Poppy VH15-024-0016
Cannabia (VRL-00033) – Pennyroyal Ion VH15-031-0682
Cannabia (VRL-00033) – Amareth Fair VH15-031-0683
Cannabia (VRL-00033) – Amaterasu Ion VH15-031-0685
Marru (VRL-03282) – Luthor Luno VH15-044-0203

2. 60 cm (seurataso)
Mette (VRL-13589) – Fennel Kern VH15-012-0316
Mette (VRL-13589) – Manfred VH14-017-0385
Mette (VRL-13589) – Eppie Wow VH14-017-0459
Veea (VRL-05805) – Petäjän Varjolilja VH15-018-0064
Veea (VRL-05805) – Moon Ramoona VH15-018-1052
Veea (VRL-05805) – Remelaelle VH15-021-0360
Dani (VRL-03561) – Pencalow Prima VH15-022-0012
Dani (VRL-03561) – Llamas Aphrodite VH14-024-0251
Dani (VRL-03561) – Cwmcaern Welsh Poppy VH15-024-0016
Cannabia (VRL-00033) – Pennyroyal Ion VH15-031-0682
Cannabia (VRL-00033) – Amareth Fair VH15-031-0683
Cannabia (VRL-00033) – Amaterasu Ion VH15-031-0685
Marru (VRL-03282) – Luthor Luno VH15-044-0203

3. 80 cm (aluetaso)
Mette (VRL-13589) – The Amjad VH14-003-0383
Mette (VRL-13589) – Alicia VH14-011-0505
Mette (VRL-13589) – Venture VH12-012-0066
Dani (VRL-03561) – Dawn Pandora VH15-022-0014
Dani (VRL-03561) – Ivy VH15-023-0032
Dani (VRL-03561) – Mathilde VH15-023-0034
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Siberie VH15-011-0229
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Ibis VH15-011-0228
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Seonia VH15-031-0686
Marru (VRL-03282) – Upper Retrogade VH15-044-0182

4. 100 cm (aluetaso)
Mette (VRL-13589) – The Amjad VH14-003-0383
Mette (VRL-13589) – Alicia VH14-011-0505
Mette (VRL-13589) – Venture VH12-012-0066
Dani (VRL-03561) – Dawn Pandora VH15-022-0014
Dani (VRL-03561) – Ivy VH15-023-0032
Dani (VRL-03561) – Mathilde VH15-023-0034
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Siberie VH15-011-0229
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Ibis VH15-011-0228
Cannabia (VRL-00033) – Ramant Seonia VH15-031-0686
Marru (VRL-03282) – Upper Retrogade VH15-044-0182

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli 21.5.2015 Aihe(et): Estekisat, Kilpailut | 5 kommenttia