Joulu 2015: Ratsastusretki kylän ympäri

28.11.2015 | Kommentit pois päältä artikkelissa Joulu 2015: Ratsastusretki kylän ympäri

Tervetuloa mukaan Pikkiksen järjestämälle ratsastusretkelle kylän ympäri! Kaikille osallistujille annetaan makoisat joulupussukat joista löytyy herkkuja niin ratsulle kuin ratsastajallekin. Kaikki sijoittuneet palkitaan ruusukkein. Kilpailupäivänä maassa on 40 cm lunta, ilma on aurinkoinen ja ilman lämpötila on -10 astetta.

Retkelle voi osallistua ratsastaen, ajaen, kävellen, tai ihan miten tahansa vain keksitkään! Voit osallistua useamman hevosen kanssa.

Kierrämme lenkin kylän ympäri kulkien niin asvaltti- kuin hiekkateitä, metsäpolkuja ja peltoa pitkin. Tapaamme kyläläisiä ja heitä saakin lisätä tarinaan mukaan. Parhaat kyläläiset lisätään tallin esittelyyn jos saamme tähän sinun suostumuksen, henkilön yhteyteen kirjoitetaan kuka hänet on keksinyt. Kun pääsemme takaisin tallille otamme vielä yhdessä hieman glögiä.

Kilpailupäivä: 19.12.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.12.2015
Järjestyspaikka: Pikkulinnun talli
Vastuuhenkilö: Kati (VRL-00102)
Arvontatapa: tulokset ratkaistaan laittamalla tekstit paremmusjärjestykseen

Ohjeita kilpailijoille!

Tähän kilpailuun osallistutaan joko kirjoittamalla tarina tai runo, tai vaihtoehtoisesti piirtämällä kuva päivästä. Kuvan saa piirtää tietokoneella tai käsin. Kuva voi olla väritetty tai mustavalkoinen. Tekstin pituutta ei ole rajoitettu. Kaikille osallistuneille palautetta tarinasta/piirroksesta.

Kilpailut ovat avoinna kaikille!

Osallistuminen

Osallistuminen sähköpostiin virtkati@gmail.com otsikolla Ratsastusretki:
Ratsastaja ‐ Ratsu/Ratsut
Tarina osallistumisen alle tai piirros liitetiedostona

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli Aihe(et): Joulu 2015, Kilpailut