Vieras Turusta

20.11.2015 | ei kommentteja

Sitten kun pyörät lähtevät pyörimään, ne pyörivät vauhdilla. Vasta äsken Melitan ja Sisun piti muuttaa ”tässä loppuvuoden aikana”, mutta eilen juttelimme puhelimitse Malvan tallin Minkan kanssa ja sovimmekin muuton jo tälle päivälle.

Noin puolen päivän aikaan hän sitten saapui trailereineen Pikkiksen pihaan. Kävimme tietysti ensin tervehtimässä hevosia. Melita katseli alkuun uutta omistajaansa arasti karsinan perältä, mutta uskaltautui sitten lähemmäs haistelemaan ja lopulta jopa nappaamaan suuhunsa Minkan kädessä olleen porkkanan. Arkuudesta huolimatta tammasta näki, että se ihastui heti Minkaan.

Sisu taas tapansa mukaan oli heti kerjäämässä rapsutuksia ja hotki tarjotut herkut silmänräpäyksessä. Sanoin Minkalle, että Sisu tulee varmasti sopeutumaan ongelmitta vilkkaammalle tallille ja hän lisäsi: ”ja saamaan rapsutuksia tuutin täydeltä”.

Ennen kuin aloimme laittamaan hevosia matkakuntoon, tarjosin Minkalle kahvit ja juttelimme niitä näitä. Lopulta koitti kuitenkin eron hetki. Katikin oli tullut auttamaan Melitan kanssa ja hyvästelimme haikein mielin hevoset. Sisu tietysti tulee vielä takaisin, mutta kyllä tässäkin ajassa ehtii jo tulla ikävä. Onneksi voimme ajella Turkuun katsomaan niitä.

Milja

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli Aihe(et): Milja, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *