narrowbanner

Virtuaalisia suomenhevoskasvattajia

Voit hakea kasvattajalistalle mikäli tallillasi on vähintään kymmenen (10) kasvattia, joista vähintään kolme (3) on syntynyt kuluvan vuoden aikana. Lähetä hakemus sähköpostitse vsr.kisat@gmail.com asiallisesti otsikoituna. Täytä hakemukseesi myös tämä haastattelu. Lopettaneet, kadonneet ja useamman vuoden tauolla olleet tallit siirretään arkistoon.

 • Haavelaakso
  Koulupainotteisia pitkäsukuisia suomenhevosia ja kasvatustoimintaa vuodesta 2005. Lue haastattelu.
 • Hirttivaara
  Suomenhevosia kasvattava piirroshevostalli, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Asukkaissa on edustettuna kaikki suomenhevosen neljä laatutyyppiä vähintään yhden hevosen voimin. Lue haastattelu.
 • Koistilan Suomenhevoset
  Vibajalla on jo monen vuoden kokemus suomenhevosten kasvatuksesta. Nykyään hän panostaa harvinaisiin sukuihin ja uuteen vereen. Lue haastattelu.
 • Kuuralehto
  Vuonna 2014 perustettu talli, jossa keskitytään uusien linjojen luomiseen sekä oman nimen tuomiseen vanhoihin sukuihin. Tallista löytyy moneen lajiin sopivaa hevosta niin pitkä- kuin lyhytsukuisena. Lue haastattelu.
 • Kärmeniemi
  Tallin päätoiminta on kenttäpainotteiset suomenhevoset ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2007, nykyisessä, vakiintuneessa toimintamuodossaan vuodesta 2010. Lue haastattelu.
 • Mörkövaara
  Lyhytsukuisiin keskittynyt suomenhevostalli, jonka hevosista suurin osa kilpailee monipuolisesti eri ratsastuslajeissa. Perustettu vuonna 2007. Lue haastattelu.
 • Runoratsut
  Runoratsut keskittyy erityisesti koulupainotteisten suomenhevosratsujen kasvatukseen. Tallin toiminta pyrähtänyt käyntiin lokakuussa 2014. Lue haastattelu.
 • Susiraja
  Pääasiassa kenttä-, mutta myös este- ja yleispainotteisia hevosia kasvattava suomenhevostalli 2013 tammikuusta alkaen. Pääpaino omista hevosista lähteneissä omissa linjoissa. Lue haastattelu.
 • Villahaka
  Värikästä suomenhevoskasvatusta rennoin mielin vuodesta 2012. Kasvatteja niin lyhyt- kuin pitkäsukuisinakin, hevos- ja ponikokoisina, koulu- ja estepainotteisina, yleishevosia unohtamatta! Lue haastattelu.

Ota yhteyttä

Erilaiset kysymykset, kehitysehdotukset, ideat, risut, ruusut, aivan kaiken,
voi lähettää joko sähköpostitse tai yhdistyksen Keskusta-profiilin chattiin.

vsr.kisat@gmail.com Chat