Stall Katina
talli ruotsin sydämessä
img

Suprant Sweets nukkui pois

virtuaalihevonen

s. 17.04.2012 - k. 01.03.2015
Muistosivut

Meriitit: KTK-I (83 p.)

56-vuotias suomalainen puoliveritamma
Syntynyt Suomessa 17. huhtikuuta 2012
Rautias, säkäkorkeus 168 cm

Kasvattaja Suprant
Omistaja Stall Katina, VRL-00692

Kouluratsu, kilpailutulokset
Rekisterinumero VH12-031-0452

Kultaisempaa hevosta kuin Sweets saa hakea.

Historiaa
Maaliskuussa 2014 havahduin siihen, että Katinan kaikki siitostammat alkoivat olla iäkkäitä ja kaikki nuoremmat tammat olivat vasta 4-6-vuotiaita kilparatsuja. Niinpä asialle oli tehtävä jotain, jotta kasvatustoiminta voisi jatkua sinäkin aikana, kun nuoret vielä kiertäisivät kilparatoja. Ja sen verran harvoin on muualta tullut ostettua hevosia, että oli jo aikakin saada taas uutta verta sukuihin.

Sweets on syntynyt Suomessa Suprantissa, josta se myytiin Saksaan Eton Stud -nimiseen siittolaan. Etonin lopettaessa toimintansa ostin sen Katinaan. Meille tullessaan tamma oli jo kilpaillut kouluratsastuksen parissa, parhaimmillaan jopa GP-tasolla asti, mutta sijoituksia sillä ei kyseiseltä tasolta ole. Meillä sen on tarkoitus toimia ainoastaan siitostammana.

img img img img img
Ensimmäisessä kuvassa Sweets pikkuvarsana, toisessa 1,5-vuotiaana.   |   © Gestüt Hämelschenburg

Sukutaulu

i. Strand Grand
BWP, tprt, 171 cm
ii. Kjöst Leroy
BWP, trt, 170 cm
iii. Get Blown Up
iie. Bazoon Lies
ie. Dear Whiplast
BWP, trn, 166 cm
iei. Scourger
iee. Grove Vogue
e. Suprant Sweetheart
TRA, rt, 165 cm
ei. Heartbreaker II
TRA, prt, 171 cm
eii. Southern Smoke
eie. Heartbreaker
ee. La Puma
TRA, trn, 163 cm
eei. Roomba
eee. La Pura

Yksi suosikkioreistani Suprantissa on Strand Grand. Se saapui talliin ensimmäisten joukossa ja tuli suoraan kasvattajaltaan Belgiasta. Tämä erittäin kiltti ja rauhallinen ori on menestynyt kouluratsastuksessa ihan GP-tasolla asti ja ori onkin palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla marraskuussa 2012. Jälkeläisiä Grandilla on Sweetsin lisäksi kolme: tamma ja kaksi oria. Tällä hetkellä vanhaherra viettää ansaittuja eläkepäiviään.

Suprant Sweetheart on Suprantin ensimmäisiä kasvatteja, järjestyksessään kahdeksas. Tamma asui ensimmäiset elinvuotensa synnyintallillaan ja sillä ehdittiin aloittamaan kisaura sekä koulu-, että esteratsastuksen parissa. Ja tietenkin se varsoi myös Sweetsin. Sittemmin Sweetheart myytiin Pipariinalle ja sillä tiellä tamma on edelleen. Pipariinan omistuksessa sen kanssa on jatkettu kouluratsun uraa. Tammalla on tällä hetkellä Sweetsin lisäksi yksi jälkeläinen.

Jälkeläiset

1. SWB-t. Katinas Sweetie s. 31.05.2014 isä Suprant Ballou
2. SWB-t. Katinas Smulan s. 16.07.2014 isä Nervous NON
3. SWB-o. Katinas Artur s. 16.10.2014 isä Art Mudd Oak

Päiväkirja ja valmennukset

16.03.2014 - Muutto Ruotsiin
Eton Studin lopettaessa ostin kolme Suprantin kasvattia Katinaan siitoshevosiksi. Kolmikko matkasi tänään Saksasta tänne Ruotsiin. Sweets asteli hevosrekasta ulos toisena Suprant La Alanan jälkeen. 14-vuotias rautias tamma Suprant Sweets on yhden suosikkiorini ensimmäinen jälkeläinen. Tamma on kultainen kuin mikä.

Yhteydenotto
Inga Lillbacka / Milja / VRL-00692
virtuaali@poista.lasileija.net
Vieraskirja / Kerro mielipiteesi

Stall Katina suosittelee
Rosenhof
Oldfinion Dressage
Stall Liljedahl

Stall Katina on virtuaalitalli. (?)
Taustakuvat © The Inspiration Gallery. Otsikon kuvan ottaja ei halua nimeään mainittavan. Muu materiaali © Stall Katina, ellei toisin mainita.