Kouluratsastusjaos

KRJ - virtuaalinen jaos

"

KRJ on joulukuusta 2001 lähtien
toiminut virtuaalinen jaos,
jonka tarkoituksena on yhdistää,
valvoa ja edistää kouluratsastusta
virtuaalimaailmassa."

Jaos tiedottaa

Kouluratsastusjaos on vaihtanut ylläpitäjää. Uusi ylläpitäjä on
28. elokuuta 2014 alkaen Milja
(VRL-00692). Kiitos yersiniolle viimeisimmistä neljästä vuodesta!

Jaos suosittelee

Onko sinulla 2-4-vuotias kouluratsun alku? Vie se arvosteltavaksi Kouluvarsojen ja -nuorten laatuarvosteluun! Arvostelussa pisteytetään rakenne, askellajit ja suku. Nelivuotiailla lisäksi luonne ja ratsastettavuus.

Laatuarvostelu tiedottaa

Pisteytys on uudistunut lokakuussa 2014 yhtenäiseksi ERJ:n, KERJ:n ja VVJ:n laatuarvosteluiden kanssa. Uusi pisteytys nähtävissä laatuarvostelun sivuilla.

Historiaa

KRJ on joulukuusta 2001 lähtien toiminut virtuaalinen kilpailujaos, joka on ensimmäinen VRL:n alainen kilpailujaos. Sen pitkäaikaisia ylläpitäjiä ovat olleet Ulla P., Heidi C., Absinth ja yersinio. KRJ on esteratsastusjaoksen ohella suosituin kilpailujaos VRL:n alaisuudessa.

Tavoitteet

Kouluratsastusjaoksen tarkoituksena on yhdistää, valvoa ja edistää kouluratsastusta virtuaalimaailmassa. Keinoja tähän ovat olleet mm. kilpailuiden yhteiset säännöt, kilpailukalenteri, rankinglistat sekä suosittu kouluhevosten laatuarvostelu. Vuonna 2013 mukaan ideoitiin yersinion toimesta kasvattaja- ja jälkeläispalkinnot.

Työntekijäksi KRJ:lle?

KRJ on kaikkien harrastajien laitos, joka toimii vapaaehtoisvoimin. Jokainen harrastaja on osa KRJ:n toimivuutta ja vastuussa sen pyörimisestä. Työpaikkoja on vapaana kilpailu- ja tulos-
hyväksynnässä, KRJ-Cup-ylläpidossa ja laatuarvostelutuomareina. Olethan hankkinut itsellesi vankan kokemuksen kilpailujärjestäjänä ja osaat jaoksen säännöt hyvin ennen hakemuksen lähettämistä! Tervetuloa mukaan!

Viimeisin päivitys 15.08.2018

Elokuun Cup-kutsu julkaistu.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: Milja VRL-00692
Sähköposti: krj@lasileija.net

© Kouluratsastusjaos   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery