Viimeinen kisareissu

14.9.2014 | ei kommentteja

Ainakin näillä näkymin olimme eilen Sisun kanssa viimeistä kertaa kilpailemassa. Ehkä villeihin tai Virtuaalisten Suomenratsujen järjestämiin kisoihin saatamme vielä joskus lähteä, mutta nyt Sisu on ansainnut kunnon loman. Olimme jälleen Siitostalli Zenissä, joka onkin muodostunut meidän vakkaripaikaksi. Sisu oli jo kahdessa edellisessä kilpailuissa sijoittunut toiselle ja kolmannelle sijalle, joten tähän viimeiseen saimme hieman ekstrajännitystä siitä josko täältäkin saataisiin ruusuke kotiinviemisiksi. Ja saatiinhan me! Oikein voittajan ruusuke! Voiko hienommin kisauraansa päättää.

Loppuun vielä yhteenvetoa Sisun kisaurasta. Ruunahan starttasi kaikenkaikkiaan 29 kilpailussa. Aloitimme aloittelijaluokista, joihin osallistuttiin kahdeksan kertaa, sijoittuen kolmesti. Siitä sitten noustiinkin aika pikaisesti harraste-, tutustumis- ja helpon luokan kautta CIC1-luokkiin. Sisun siirtyessä aluetason CIC1-luokkiin sillä oli jo kasassa seitsemän sijoitusta, joista yksi oli voitto harrasteluokasta aluetasolta. Ensimmäisen kerran starttasimme kansallisella tasolla elokuun 28. päivä. Sinä päivänä olimme luokan toiseksi viimeiset. Mutta nyt on siis takana yhteensä 29 kilpailua ja yhteensä 12 sijoitusta, joista kaksi voittoja, ja Sisun sijoitusprosentti on noin 41 %.

Kirjoittanut: Pikkulinnun talli Aihe(et): Milja, Sisu