Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli viisisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut 2013, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 27.08.2016. 07:10:52.

Tuoreimmat kuulumiset

31. heinäkuuta 2016 - Ennen kuin päivä kääntyy elokuun puolelle, ehdin vielä juuri parahiksi raapustaa kuulumisia heinäkuulle. Mainittakoon ensimmäiseksi, että olen toissapäivänä postittanut hakemuksen KV:n Kolmen tähden kouluhevoskasvattaja -titteliin. Jännityksellä odotan, milloin asiasta tulee virallista. Tällä tietoa Fiktio taitaa olla ensimmäinen kyseisen palkinnon saava kasvattaja, mutta katsotaan ja odotetaan miten käy.

Viimeiset titteliin tarvittavat palkinnot tulivat kesäkuun tilaisuudesta, jossa orit Ilkamo ja Vinski palkittiin ensimmäisellä palkinnolla ja Ärripurri sekä Maksimus toisella. Tästä nelikosta Ilkamo on muuten myynnissä! Myynnissä on myös muutama muu kasvatti, ne löydät täältä.

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Kaikki materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.