Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli viisisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut 2013, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 27.07.2016. 22:07:02.

Tuoreimmat kuulumiset

16. kesäkuuta 2016 - Vaikka kuulumisten kirjoittelu on jäänyt unholaan moneksi kuukaudeksi, on Fiktio porskutellut koko ajan eteenpäin suht normaalisti. Kilpailujen järjestämisestä on pidetty taukoa nyt parin kuukauden ajan. Paljon on jäänyt kirjoittamatta, mutta mainitaan vaikka esimerkiksi KRJ:n laatuarvostelusta sen verran, että eilisessä kesäkuun tilaisuudessa palkittiin omista hevosistamme Tariina ja Rymyeetu I-palkinnoilla, sekä Viherhaltija III-palkinnolla. Eetun lisäksi kasvateistamme tilaisuudessa oli mukana Proosa ja Varpu, jotka kumpikin saivat hienosti I-palkinnot.

Kerrottakoon myös, että huhtikuun Kouluvarsojen ja -nuorten laatuarvostelussa fiktiolaiset suomenhevoset veivät sekä kaksi-, että kolmivuotiaiden parhaan suomenhevosen tittelin! Tilaisuudessa palkittiin yhdeksän Fiktion kasvattia ja tällä hetkellä tilanne on se, että olemme enää yhden KV-I-palkitun (tai kahden millä tahansa palkinnolla palkitun) kasvatin päässä KV:n Kolmen tähden kouluhevoskasvattajan arvonimestä. Huikeaa!

Vanhoja kuulumisia selaillessa osui silmään se tosiasia, että tämä ulkoasu on ollut nyt päivälleen tasan neljä vuotta käytössä. Aiemmin yksikään Fiktion ulkoasuista ei ole ollut käytössä niin kauaa. Tosin tämäkään ei ihan alkuperäisessä muodossa ole, vaan otsikkokuva on vaihtunut pariin kertaan, mutta muuten se on täysin sama. Katsotaan nyt kuinka kauan tämä vielä sivuilla nähdään.

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Kaikki materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.