Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli viisisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut 2013, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 26.05.2016. 00:26:18.

Tuoreimmat kuulumiset

10. maaliskuuta 2016 - Tänään ja muutama päivä takaperin olemme joutuneet luopumaan useista hevosistamme. Kaupaus on suuri, mutta olen iloinen, että olemme saaneet pitää ne luonamme näinkin pitkään, sillä kaikki olivat yli 20-vuotiaita. Tänään viimeiselle matkalleen lähtivät mm. ensimmäiset villahakalaisemme Elsa ja Piraus. Villahaasta meillä on onneksi neljä muutakin mahtavaa hevosta: Tariina, Ventla, Pilmori ja Ruutri. Viimeiselle matkalleen lähtivät myös Ulapan Kalliorikko, Asteroidi, Iki-Elene, Seljasaaren Velmandeera, Jeskamandeera ja oma kasvattimme Velmeri, kaikki upeita hevosia. Viime sunnuntaina vihreämmille laitumille laukkailivat kasvattimme Popliini ja Serafiina.

Mutta onneksi saamme iloita hevosten jälkipolvista, niin tuoreista kuin jo vanhemmistakin. Velmerin viimeisen varsan sattui syntymä juuri tälle samalle päivälle ja lisäksi odotetaan syntyviksi Pirauksen, Kalliorikon ja Jeskamandeeran viimeisiksi jääneitä jälkeläisiä.

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Kaikki materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.