Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

UUSI OMISTAJA, UUDET SIVUT

Janella FK

img
rotu, sukupuolishetlanninponi, tamma
väri, säkäkorkeuspunarautias, 83 cm
syntynyt12.07.2011, 112-vuotias (4v. 10.11.2011)
osaaminenVaativa valjakkoajo
rekisterinumeroVH11-017-0696
kasvattajaMilja, Fiktio (VRL-00692)
omistajaMilja, Fiktio (VRL-00692)
  
saavutuksetKTK-III, 72 sijoitusta

Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse. Sivuilla olevat tiedot eivät liity mitenkään kuvissa olevaan hevoseen! Kuvat © Fiktio


Sukuselvitys

i. Kasper v. Pijnboompit
prt, 85 cm
ii. Thief of Bouncewoods rt, 78 cm iii. Morrison of Bouncewoods rt, 79 cm
iie. Lucinda of Bouncewoods rtkrj, 75 cm
ie. Tilhimäen Liana rtkrj, 99 cm iei. Maurice tprtkrj, 98 cm
iee. Lily Queen JW rt, 102 cm
e. CW Jaqueline   KTK-III
prt, 86 cm
ei. Bronfurst Sponji vkk, 85 cm eii. Bronfurst Classic 81 cm
eie. Bronfurst Brenda vkk
ee. Nektarin Mokkapala vkk, 90 cm eei. Rockabilly Psycho   KTK-I rt, 85 cm
eee. Dazzling Diamond   KTK-II rn, 88 cm

isälinja - Thief of Bouncewoods     emälinja - Dazzling Diamond

ei. Bronfurst Sponji on upea voikko minishettisruuna. Se on menestynyt upeasti valjakkoajokilpailuissa ja tammojenkin kanssa sillä on ollut onnea. Sillä on Liinan lisäksi seitsemän upeaa jälkeläistä, joista neljä ovat oreja ja kolme tammoja. Osa näistä jälkeläisistä on kilpaillut menestyksekkäästi valjakkoajossa. Sponji itse on palkittu laatuarvostelussa toisella palkinnolla. Luonteeltaan se on ollut aina rauhallinen, niin aiemmin orina, kuin nykyään ruunanakin. Ajaessa ruuna on yhteistyönhaluinen ja nöyrä. eii. Bronfurst Classic, Sponjin isä, vaikutti Hollannissa. Tämä 81 cm korkea ori menehtyi vanhuuteen 28 vuoden iässä. eie. Sponjin emä Bronfurst Brenda oli Sponjin tavoin voikko. Rakenteeltaan se oli vaatimaton.

ee. Nektarin Mokkapala on myöskin voikko väritykseltään ja hyvin nätti poni. Tämä minitamma on luonteeltaan tammamainen ja erinomainen emä varsoilleen. Omistajansa mukaan tamma on ajaessa täydellinen. Tamma on menestynyt valjakkoajossa ja onkin palkittu laatuarvostelussa kolmannella palkinnolla. Jälkeläisiä Mokalla on yhdeksän, joista yksi on ori ja loput tammoja. Tätä nykyä tamma ei ole enää jalostuskäytössä. eei. Rockabilly Psycho eli Mokan isä on jo edesmennyt rautias minishetlanninponi. Se menestyi hyvin näyttelyissä ja onkin virtuaalinen muotovalio champion. Lisäksi se on kantakirjattu. Luonteeltaan ori on luotettava ja herrasmiesmäinen, sekä helposti käsiteltävissä. eee. Mokan emä Dazzling Diamond on champion-arvonimellä palkittu ruunikko minitamma. Lisäksi tamma on myös kantakirjattu toiselle palkinnolle. Elinaikanaan Dipsu kilpaili koulu- ja esteratsastuksessa, sijoittuen koulussa kahdesti ja esteillä kuudesti. Luonteeltaan tamma oli huumorintajuinen ja iloinen. Dipsu menehtyi marraskuussa 2003. Jälkeensä se jätti kolme kaunista tammavarsaa ja komean orivarsan.


Jälkeläiset

1 kpl: 0 oria, 1 tamma

tamma Jadelle s. 13.10.2012 sijoituksia valjakkoajokilpailuista isä Taikajoen Heretic
Fiktio on virtuaalitalli. Kaikki materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.