Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

UUSI OMISTAJA

Fiktion Toivas

img
rotu, sukupuolisuomenhevonen, ori
väri, säkäkorkeuspunarautias, 159 cm
syntynyt09.01.2012, 112-vuotias (3v. 09.04.2012)
osaaminenko: Helppo B, re: 65 cm
rekisterinumeroVH12-018-0076
kasvattajaMilja, Fiktio (VRL-00692)
omistajaMilja, Fiktio (VRL-00692)
  
saavutukset43 sijoitusta

Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse. Sivuilla olevat tiedot eivät liity mitenkään kuvissa olevaan hevoseen! Kuvat © ei halua nimeään mainittavan

Symppis, rauhallinen kasvattimme - suorastaan ruunamaisen käytöksen omaava oripoikamme Toivas on ori, josta joko pitää tai ei pidä. Jotkut kun haluavat oreissa olevan tiettyä säpäkkyyttä ja heidän mukaan Toivas on liian rauhallinen oriksi. Toivas rakastaa ihmisiltä saamaansa huomiota, sitä ei haittaa vaikka joutuisi olemaan kokopäivän yksikseen tallissa - lie sitten onko Toivas jonkinlainen yksinäinen sielu. Toivas on myös todellinen vilukissa, ketään tallimme hevosta ei saa niin paljon loimittaa kuin tätä oria ja kaiken hauskan lisäksi Toivaksella on talvisin niin hieno ja ohut karva, että voisi luulla sen olevan sukua täysiverisille! Toivas on rauhallinen myös tallin ulkopuolella, toki keväät saavat jopa tämän pojan hieman enemmän tanssahtelemaan narun päässä, mutta missään nimessä se ei heittäydy hankalaksi.

Toivas on sympaattinen ratsu, se haluaa kovasti miellyttää. Koulutusaikana ori yritti niin tosissaan pohkeenväistöjä, että pikkumiehen jalat meni solmuun ja se meni nenilleen. Tapahtuman nähneet totesivat Toivaksen näyttäneen pikkupojalta, joka harjoitteli luistelua kieli keskellä suuta. Tämän nenälleen menon jälkeen Toivas ei olekkaan kompuroinut ainakaan pohkeenväistössä kertaakaan. Toivas siis tosiaan haluaa miellyttää ratsastajaansa ja vaikka tallissamme on paljon herkkiä hevosia, kuuluu ori ehdottomast niihin herkimpiin. Toivaksen kanssa saa olla huolellinen niin alku- kuin loppuverryttelyssä, ori menee nimittäin hyvin herkästi jumiin jos näistä luistaa. Toivaksen kanssa vaihdellaan treeniä paljon, se nimittäin tylsistyy samoihin harjoituksiin hyvin nopeasti. Orin kanssa voi myös maastoilla turvallisin mielin, kaveri saa hieman kisaviettiä aikaan, muttei häiritsevästi.

Kisatilanteissa Toivas on aika ylikierroksilla ja alkuverryttelyssä sille saa kokoajan vain hokea "houuu poikaa hoouuu". Oria myös innostaa kisakaverit, Toivaksella on ihan älyttömän voimakas kilpailuvietti. Ori voi myös välillä pelleillä kilpailuissa ja keksiä asioita, joita pelkää, vaikkei niitä normaalisti pelkäisikään. Ori nauttii esiintymisen riemusta suunnattomasti ja tuntuu, ettei se mene kotona ikinä niin hyvin kuin kisoissa, mutta sehän on vain positiivista! Toivaksen kokonaisuudessaan reissaaminen on suht mukavaa, sillä kuljetuksessakaan ei ole pienintäkään ongelmaa.


Sukuselvitys

i. Lakean Nipotus   KTK-III
rt, 163 cm
ii. Metsäkartanon Reemus   KTK-II vprt, 162 cm iii. Vikkori   KTK-II prt, 162 cm
iie. Mesimarja   KTK-III prn, 158 cm
ie. Koistilan Lumiriia   KTK-II rn, 161 cm iei. Riimanni   KTK-II prt, 141 cm
iee. Lumikeiju   KTK-II prn, 165 cm
e. Viehättävän Tähkäpää
prt, 144 cm
ei. Pikantin Huimatuuli km, 147 cm eii. Antti-Kristian rtkm, 161 cm
eie. Satuneito rt, 143 cm
ee. MC Tähtikirkas   KTK-II rt, 145 cm eei. Loitsutuli   KTK-II vkk, 147 cm
eee. MC Tähtisumu   KTK-II rt, 147 cm

isälinja - Vikkori     emälinja - MC Tähtisumu


Jälkeläiset

2 kpl: 2 oria, 0 tammaa
Jalostusinfo: Toivas on tarjolla jalostukseen rajoitetun ajan! Ota yhteyttä sähköpostitse.

ori Herättäjä s. 10.12.2012 emä Malkamäen Resonanssi
ori Fiktion Toivio s. 02.03.2013 emä Fiktion Haaveuni
Fiktio on virtuaalitalli. Kaikki materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.