Arvoisa näyttelyyn osallistuja

Tervetuloa Mandelbackeen! Ohessa lisätietoja näyttelypäivään liittyen.

Sijainti

Mandelbacke sijaitsee Ahvenanmaalla pienessä kylässä kaukana Manner-Suomesta ja sen hälinästä. Matka sujuu autolla lentokentältä noin kolmessa vartissa, risteilyalusten satamasta hieman nopeammin. Parhaiten löydät perille laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Grågåsvägen 105, Lungstället ja sinne saavuttuasi seuraamalla teiden varsilla näkyviä opasteita.

Pysäköinti

Seuraa liikenteenohjaajien opastusta. Hevosautot ja trailerit ajetaan pysäköintialueelle maneesin läheisyyteen. Yleisöparkki on ensimmäisenä oikealla tallin alueelle tultaessa.

Vesipisteet ja WC:t

Maneesin ulkopuolella päädyssä on kaksi vesipistettä. Maneesissa on WC:t. Päiväkarsinan varanneet voivat käyttää myös tallin WC:eitä.

Kanslia

Kanslia sijaitsee maneesin päädyssä ylätasanteella. Se avataan tuntia ennen kilpailupäivän alkua ja suljetaan tunti päättymisen jälkeen. Ilmoittautuessasi saat numerolapun, jota vastaan voi noutaa arvostelupöytäkirjan luokan päätyttyä.

Buffet

Maneesin kahviossa on tarjolla herkullinen ja monipuolinen buffetti, josta löytyy varmasti jokaisen makuun jotain niin naposteltavaksi kuin vähän isompaankin nälkään.

Verryttely ja näyttelykehä

Maneesi on jaettu kahteen osaan siten, että toisella puolella on näyttelykehä ja toisella verryttely. Sään salliessa saa halutessaan verrytellä myös kentällä.

Aikataulu

Päivä alkaa varsojen luokilla, minkä jälkeen arvostellaan tammat. Tamma- ja oriluokkien välissä pidetään lounastauko. Ruunat arvostellaan viimeisenä ennen BIS-kehää.

Turvallisuus

Koirat on pidettävä kytkettynä. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla. Tallissa ja alueella on kameravalvonta.

Ota yhteyttä


Milja VRL-00692
virtuaali@lasileija.net
Keskustan chat

Tuoreimmat kuulumiset


13.03.2021 "Mitä? Joko se nyt syntyy?" huuhdahdin kun huomasin varsomiskamerasta tulleen kuvaviestin, jossa Athena oli asettumassa makuulleen karsinassaan. "Senhän piti syntyä vasta parin viikon päästä", tuumin mielessäni kun aloin pukea vaatetta päälle lähteäkseni talliin. Oli myös täysin sattumaa, että tamma oli juuri nyt ylipäätään edes sisällä, eikä laitumella, missä se on normaalisti lähes 24/7/365. [...] Lue lisää